Домашно пиле Шаурма

5

Ще приготвим вкъщи отлична, удовлетворяваща и вкусна shawarma , което никога няма да се сравни с покупката. За това имаме нужда филе от пилешки гърди Предложеният набор от съставки можете променете, като вземете пресни кисели краставички вместо туршии или разширите, обръщане на корейски моркови.

Да започнем!

Съставките

0/14 съставки

148

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

 1. Пилешкото ми месо, нарязано на парчета, сол, черен пипер и запържете в олио в тиган до светло златисто кафяво. Запържете парчетата от две страни, като разбърквате от време на време. Общо време пържене за около 4 минути. Необходимо е да го запържите на силен огън, а не яхния. След пържене махнете тигана от котлона и дайте месото леко се охлажда.
 2. Нарязваме зеле, сол и черен пипер, и също така изстискваме малко, така тя дава сок.
 3. Готвене на соса. Смелете чесън, пресен копър и магданоз (или вземете сушени билки), смесете всичко със заквасена сметана и майонеза.
 4. Нарежете останалите съставки, използването на които можете приспособете по ваш вкус. Това са домати, пресен лук и кисели краставици.
 5. Започваме да събираме шаурма. Ние разпространяваме тънък арменски лаваш, смажете с кетчуп онази малка площ, където ще поставим плънка. Поставете подготвените съставки в тази област, така че така че да има полета по краищата.
 6. Намазваме с чеснов сос и поставяме още една малка отгоре слой от нашите съставки. Увийте пита хляб, като започнете от дъното краищата.
 7. След това огънете краищата.
 8. Увиваме по-нататък пити хляб Останалата част от пита може да бъде отрязана, така че Не правете шаурма твърде дебела. И закрепете края на ролката с лаваш, намазана с чеснов сос.
 9. Shawarma може да се пържи в електрическо вафлено желязо, ако го имате има. Можете да го оставите по този начин, но най-достъпният начин е леко запържете го в сух тиган от двете страни. Тя има нужда от малко до кафяво.
Ключови думи:
 • у дома
 • пиле
 • пилешки гърди
 • с пиле
 • чеснов сос
 • шаурма

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: