Характеристики на готвене Latte у дома

Латте кафето е една от любимите напитки на повечето любители на кафето. Прилича повече на слоест коктейл, приготвен от еспресо, топло мляко и добре разбита млечна пяна.

За да стане още по-сочна често в много кафенета използвайте различни сиропи, включително сладолед и някои алкохолни напитки. Основното нещо е да не забравяте, не можете да използвате портокалов сок, поради това млякото се кисне незабавно. Ето защо, преди да купите кафе от лате в определена институция, най-добре е да се провери компетентността на бармана и попитайте какъв изглед правят там. Между другото, интересен всъщност кафето никога не добавя захар към кафето.

Такова кафе винаги се представя само в специални чаши с тръба с голяма и пищна пяна, която, между другото, е много по-великолепно от обикновеното капучино. Интересно е да се отбележи това най-често не правят разлика между Latte и Latte macchiato. за наистина е много просто, Latte macchiato е само едно от лате видове. Единствената разлика е, че той има три топки, най-много долната е почти студено мляко, а след това еспресо и Пяна.

За да готвите обикновен лате не е нужно много усилия. Най- В такъв случай трябва да следвате ясни инструкции. Първо трябва вземете 50 мл добро кафе, вода, 150 мл мляко и по желание захар, но не е необходимо. Самият процес е прост и справителен всеки може.

На първо място, трябва да приготвите мляко, предварително загряване него, само за да е малко топло. Тогава е необходимо да се вари кафе, което може да бъде смляно или моментално – в зависимост от индивидуалните вкусове. Разбира се, най-полезното използвайте прясно смлян. Но тъй като не всеки човек може да се похвали със специална машина за кафе бъдете доволни от това, което е. За работа, обикновена Тюрк.

В самия край трябва да разбиете добре млякото, за да получите буйно и гъста пяна. Това може да стане с традиционен миксер, размахване или в термос, разбийте добре. След това готово мляко внимателно се налива в кафето, като се използва всеки съд с малък чучур. В този случай в средата трябва да се налива мляко чаши, които ще направят много красиво кафе разводите.

Това е цялата мъдра рецепта, нищо сложно. В самия край винаги можете да използвате всеки пълнител по желание и получаване наслаждавайте се на истински Latte у дома.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: