Сервиране на маса в модерен стил.

„Настройка

Настройката на таблицата включва не само възможността за показване въображение и демонстрират своите творчески умения, но също така показва наличието на вкус и способността да превърнете нормално ястие в необичайно шедьовър, който може да събуди естетическо удовлетворение.

Идеята за сервиране на необичайна маса не идва просто така, тя се появява в зависимост от ситуацията и целта на такова угощение. Независимо от идеята, при всяко сервиране трябва присъства на модните тенденции и тенденции. Те ще позволят наистина се наслаждавайте не само на храна, но и на предмети сервиране.

20110428-servirovka 2

Най- секи модерен стил на сервиране има свой собствен цвят, текстура, материал и форма на съдове и уреди. За да създадете различни салати, чайници, гравиращи лодки ще помогнат на определен стил и тави. Използвайки тях, можете лесно да промените външното изображение. трапезна маса по време на сервиране на същите ястия.

Колкото повече стилове човек знае, толкова повече идеи за декориране. масата му идва при него.

Техно стил

Този стил е доста често срещан в ресторантите и клубове. В края на краищата именно там са налични всички съвременни технологии. за Този стил се характеризира с ярки с огледален блясък детайли, както и всякакви елементи, изработени от метал, стъкло и допълнени от светлината.

При декориране на маса в този стил, може да се използва почти всички предмети, които ви хващат окото. много сервирането с парчета многоцветни проводници изглежда ефектно, парчета неравномерна армировка, огънати тръби, метални лампи, различни стативи и панти.

20110428-servirovka 1

Тенекиените консерви могат да се използват като ястия. С една дума при проектирането на маса в стила техно няма да скучаете. посвещавам активното внимание не е само към чиниите и декоративните елементи, но и мебелите, които ще бъдат използвани по време на празника. Тя е трябва да са тромави с боядисани метални нитове и блестящи вложки от стъкло.

Ако такива мебели е трудно да се получи, тогава можете да използвате гофрирана метална тръба. Достатъчно лесно е да го завъртите в правилните мебели. С използването му стаята ще придобие външния вид на никого пространствена структура.

В техно стила няма концепция за създаване на удобно и уютно среда, както и някакъв ред. Масата трябва да изглежда в резултат на скорошна технология катастрофа.

Лофт стил

Този стил се появи, когато на горните етажи на изоставени хората започнаха да живеят. Лофт стилът се характеризира с тухла зидария, стърчащи тръби и греди, които не се вписват концепцията за комфорт и създаване на атмосфера, наподобяваща стая фабрика.

91728655 20110428сервировка 4

Когато задавате таблица в този стил, трябва да комбинирате лъскави елементи с остарели. Например, когато използвате стара дървена маса, можете да поставите стойки върху нея гореща, направена от метал и стъклени съдове. Това е всичко приборите за хранене трябва да бъдат полирани до блясък и необходими кухненските уреди трябва да са само модерни.

Необходимо е също създаването на голямо пространство. В този стил Не можете да използвате покривки и различни драперии. Можете просто вземете красиви салфетки с ярко абстрактно изображение шарка, тухлена зидария или с всякакви надписи.

Fusion Style

Този стил е най-подходящ за декора на кухнята, където постоянно приготвяне на храна и сервиране на трапеза. Той дори започна своето развитие с готвене, където готвачите търсеха нови вкусове, комбинирайки различни подправки и съставки, които се използват в различни държави, култури и народи.

За да направите настройка на масата в стил фюжън за всеки. В това стил няма обвързващи правила. Има само едно мото – ако ви харесва, тогава трябва да го поставите на масата.

медийна услуга20

Fusion ви позволява да откриете творческата природа на човек и в същото време комбинирайте всякакви, дори трудни за съвместими неща. В крайна сметка, във всяка кухня можете да намерите самотни прибори за хранене, чинии, закупени на отделно, но не са включени. Също и чиниите, останали от бабата или скъпи порцеланови предмети. Или може би има любима чаша с интересен модел.

Този стил може да се превърне в ярък празничен колаж, ако комбинирайте правилно цветовете и поставете малки на всички столове красиви възглавници, изработени от подходяща материя.

Еклектичен стил

Той започна да съществува след различни култури започнали да общуват помежду си. Този стил изисква органично комбинации от всички елементи. Когато настройвате таблица в еклектичен стил трябва да имате перфектния артистичен вкус. Изисква се ясно разбирате кои неща се вписват заедно и кои напротив, те изобщо не пасват. Притежавайки вкус можете красиво комбинирайте ориенталски модел, бохемски кристал и прибори за хранене в стила на минимализма.

E195c94e89d1

Особено внимание трябва да се обърне на детайлите. Може да се облече маса малки вази, свещници или превъзходни флорални състав. Всички елементи помагат да се балансира всичко използвано. съдове и уреди, дори ако са в различен стил. Ако ти Можете перфектно да комбинирате всички детайли, да предотвратите грубата сила или объркване на масата, покажете страхотен вкус и създайте маса, където всичко ще бъде в хармония помежду си, тогава знаете, всички ще кажат това Вие сте уверен, креативен и смел човек.

Авангард стил

Целта на този стил е да създаде изненадващи за другите. сервиране. Ако вашият избор се основава на този уникален стил, тогава не бива да приготвяте вкусни и изискани ястия, защото не са забележете, че ще имат страст относно обмислянето на обслужване.

20120926-осен 6

Авангардът има свои собствени правила в дизайна. Когато сервирате, не го правете трябва да присъстват подробности, с които са се запознали др. С този стил не се препоръчва използването на прост покривка за маса, по-добре изобщо да не слагате нищо или е позволено да сложите реколта завеси, шал на баба или флорален шал. Дори възможно сложете кожата на всяко животно.

Просто включете въображението си и се чувствайте свободни да оригиналност. Използвайте неочаквани декоративни елементи, например играчка за коледно дърво, въпреки лятото на открито, тензух завържете очилата и разредете с весели ярки цветове. Ако е на погледнете масата си с изненада, тогава имате авангардния стил оказа се.

Еко стил

Освен това се счита за един от най-често срещаните стилове решения. Неговата посока е протест срещу всичко синтетични и неестествени. Този стил придоби популярност, защото се счита за здрав и изглежда луксозен. Ястия и уреди за този стил са избрани само от дърво. ВЕвропа има ограничения за обезлесяването, следователно такива елементи са скъпи. Нямаме такъв проблем и ще можем да създадем еко стил всички у дома.

7e58c1ed63e1c3de43bafdf8a0b46972

Когато избирате маса за сервиране, не забравяйте, че трябва да бъде направен от естествен материал и не трябва да бъде върху него всяко покритие с лак или боя. Декоративни елементи могат да бъдат направени не само от дърво, но и от други естествени Материали: черупки, живи цветя, зеленчуци, плодове и естествени тъкан.

Гламур стил

Този стил е много популярен сред жените. В крайна сметка неговото основните характеристики са елегантност на формите, приложение луксозни материали, кожи, различни пера, бижута, които направени от много стрази. Допълващи елементи ще бъдат кристални предмети и много различни огледала.

20110428-servirovka 7

Ако смятате, че такава комбинация не може да бъде поставена на масата, тогава грешиш С тези предмети можете да украсите чаши, прибори за хранене, различни вази, държачи за салфетки и купи за салата. за Само лъскавата повърхност и Препоръчва се копринена материя, черно. устройства трябва да бъде сребро, тъй като в този стил се използва злато. Очилата са направени само от кристал, те са украсени със стрази. Като a доставките прилагат малки огледала. Можете да украсите масата малки скулптури, необичайни цветя и стъклени вази, които могат да бъдат украсени с гипюр, пера и различни стрази размери.

Кич стил

Кич стилът е предназначен за уверени хора с познати стилове. и приетите правила при сервиране причиняват само мрак. Характерна особеност на този стил е въплъщаването на отричането и работа-подигравки. Неговата отличителна черта от другите стил е създаването на несъвместимо изображение.

При сервиране използвайте само най-светлите цветова гама. Тази яркост трябва да се проявява в ястия, трапезарии уреди, тави, гравиращи лодки и др. И като декоративна предмети, с които лесно можете да използвате съдове за еднократна употреба. Той ще създаде шокиращо и смаяно от гостите, но именно такива емоции би трябвало предизвикват кич стил.

20110222-февруари-23 1

Изборът на определен стил се влияе не само от причината за провеждане на угощение и интериора на стаята, но и ваше вкус, желания и предпочитания. С всяка порция масата все още ще показва усещане за стил, ваше оригиналност и неочакваност на комбинацията. Всичко това е лесно. постигнете използването на всички видове декоративни елементи, следователно, те трябва да бъдат дадени колкото е възможно повече внимание.

И нека всеки елемент на бюрото ви, нека малък и не играе специална роля, ще се превърне в незаменимо парче цялата красива и уникална композиция на необичайна порция.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: