Зелено кафе

Зелена кафена рецепта Рецепта за зелено кафе

Рецептата за зелено кафе вероятно е най-търсената в момента “ловци на оса.” Ние не рекламираме това чудотворно средства и споделят вкусни рецепти за неговото приготвяне. още по-малко че напитката има много полезни свойства и богат специален ароматът

Рецепта за зелено кафе

Защо не ви призоваваме да пиете зелено кафе за отслабване? следователно че не са напълно сигурни, че тази напитка е панацея за излишък тегло!

Зеленото кафе е вкусно и много здравословно, но не и в такова големи количества, както убеждават много източници. Полезно или тази напитка е вредна в големи количества – учени по целия свят все спори. И докато този дебат продължава, споделяме с вас рецепта за зелено кафе в два варианта! И двете ще помогнат. получавате необходимия тон и много удоволствие.

За да направите зелено кафе, ще ви трябва:

 • Чист тиган, тюрк или кафе машина
 • Кафе – разчитайте на порция от 100 г около 2 ч.л.
 • Вода – според броя на чашките
 • Захар – по желание
 • За зелено кафе с портокалов сок:
 • Кафе, вода – както за класическата рецепта
 • Оранжево (задължително сладко) – половината.
 • Жълтък – 1бр
 • Захар (за предпочитане тръстикова) 25гр.
 • Малко канела или ванилин – което всеки харесва.

И можете да си направите зелено кафе така:

 • Запържете зърната в сух тиган.

Колко време отнема да се пече зелено кафе? Това е въпрос вкус. Щом прозвучи първото напукване, премахнете. Може да харесате висока степен на пържене и следователно по-малко кофеин.

Смята се, че колкото по-дълъг е процесът на пържене, толкова по-малко полезен вещества остават. Затова е по-добре да експериментирате! Твоят вкус е главен експерт.

Охладете семената и отърсете от семената. Смелете зърната. Ако искате да опитате източния метод, използвайте фино смилане. Поставете кафе на прах в cezve смесена със захарта. Напълнете с вода и топлина (само бавно!) при слаб огън.

Веднага щом видите първите мехурчета пяна, махнете съдовете от огъня. В този случай пяната трябва да се запази, тъй като напитката ще бъде под нея да мърдам. Направете това още няколко пъти. В последния етап изсипете буквално 0,5 с. л. в турчин. ледена вода. Изсипете отгоре чаши.

Направете оригинално зелено кафе с портокалов сок възможно е така:

Изстискайте сока от цитрусови плодове. Разбийте жълтъка с тръстикова захар и ванилия. Комбинирайте с портокалов сок и загрейте сместа. Само не до кипене. Достатъчно е само горещо състояние.

Направете зелено кафе.

Целият процес изисква изключително внимание: уверете се, че това сокът не ври и кафето не „избяга“ от турците до плоча.

Изсипете гореща маса във високи красиви чаши и налейте изглед отгоре на зелено кафе. Ако е възможно, направете оригинален модел изработен от пяна.

Вкусна ароматна напитка със зелено кафе готов!

Вкусни идеи

Научихте как да си направите фантазия напитка? Отидете на рецептата за кафе лате! Това е не по-малко вкусна история!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: