кесадиля

И въпреки че бях пребит по този въпрос, настоявам, че това е най-доброто ястие с тортила. За първи път го срещнах Маями, в хотел Raleigh на Южното крайбрежие, за да бъдем точни. Така е един от любимите ми ресторанти. Намира се в невероятно красива градина, осеяна с искрящи светлини, а храната е такава хубавото е, че когато съм в Маями, се колебая да ям някъде другаде. Сутрешните въпросилили в Роли са пликове от тортила пълнени с авокадо и пържени яйца, печени на скара, които на наистина не може да бъде толкова вкусно.

Можете да подготвите една от опциите, ако сте си тръгнали пържени яйца в мексикански стил. Но когато сложа авокадо, тя е някъде изчезва, преди да сложа тортата в устата си. Тези деца със сирене и Сервирайте шунката със студено ceviche, но аз често ги правя на вечеря. Те са вкусни и лесни за приготвяне. Сгъвам много пъти всяка кръгла мека тортила, направена от пшенично брашно. Всяка тортила се състои от три малки триъгълника и зависи от вас, колко ядеш Дори не мога да гадая.

„Снимка Time: — В рецептах используются мерныевместимост: 1 чаша (с. л.) – 240 мл. 3/4 чаша (ст.) – 180 мл. 1/2 чаша (с. Л.) – 120 мл. 1/3 чаша (ст.) – 80 мл. 1/4 чаши (ст.) – 60 мл. 1 супена лъжица (супена лъжица) – 15 мл. 1 чайна лъжица (с.л.) – 5 мл.

Състав на рецептата:

За всеки въпросник:

  • Тортила от меко пшенично брашно, рецепта за царевица питки
  • 30 gr тънко нарязана шунка
  • 3 нарязани мариновани халапеноса от зелен пипер банки
  • 1/4 чл. настърган кашкавал
  • 1 ситно нарязан стрък зелен лук
  • Няколко листа свеж килантро
  • 1 ч.л. растително масло
  • За сервиране: приготвена салса (например с черен боб)

Рецепти с подобни съставки: салса сос, тортила, шунка, джалапенос, сирене, зелен лук, кінза

Приготвяне на рецепта:

  1. Загрейте грил тиган на умерен огън. Поставете тортата върху работната повърхност пред себе си и я подредете шунка. Поръсете наполовина нарязан джалапенос, настърган сирене и нарязан лук. Поръсете с листата на килантро.
  2. Внимателно разточете тортилата наполовина, за да направите това, увийте частта плоски торти без пълнеж от сирене, за да се направи полумесец. повдигнете го и масло от всяка страна, след което сложете тиган и пържете по минута от всяка страна. ръка и широко рамо или лопатка за риба, изместете тортилата в дъска за рязане или чиния и нарязани на 3 триъгълника. Яжте със салса. И моля, не се колебайте да изразите чувствата си, толкова е вкусно!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: