Палачинки като баба: Видео рецепта

6

Това е рецепта за гъсти палачинки без дрожди „като баба“, много вкусна и нежна. А приготвянето на дебели палачинки у дома е много по-лесно и по-бързо от тънко. Затова при нас те се радват на голямо популярност. Толкова е красиво – просто снимано от тиган за палачинки с масло!

Да започнем!

Съставките

0/8 съставки

? 219,4

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. Разбъркайте яйцата със захарта, солта и растителното масло. сол трябва да се усети, това не е щипка, а само половин чаена лъжичка със сигурност, но захарта може да бъде по-малко.
  2. Добавете сода и добавете брашно и мляко на партиди последователно и разбъркайте старателно.
  3. Загряваме тигана на силен огън. И смажете растително масло.
  4. Изсипете тестото с черпак в тавата и бързо наклонете тиган, за да разпределите тестото по цялото дъно на тигана. Тиган трябва да е толкова горещо, че тестото направо да скърца, когато изсипете го.
  5. Пържим нашите палачинки по 30-40 секунди от всяка страна над голям пожар. След всяка палачинка давам тигана малко загрейте, така че новата палачинка също бърка.
  6. Поставете палачинките в чиния и веднага намажете разтопено масло. Можете да поръсите със захар, но това вече е на вкус.
  7. Готовото тесто може да се съхранява в хладилника, например, направено с вечер и сутрин преди работа бързо печете вкусно горещо палачинки за закуска.
Ключови думи:
  • палачинки
  • палачинки
  • дебели палачинки

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: