Тънки палачинки във вода и мляко: видео рецепта

3

Има много рецепти за приготвяне на ястия като палачинки, а всяка любовница има своя собствена рецепта и тайни. Палачинки на вода и мляко се различават от другите рецепти по хармоничен вкус и нежно пореста текстура. Палачинки, сервирани с най-различни гарнитури под формата на конфитюри, масло, заквасена сметана, безалкохолни яйца и т.н., В допълнение, тези крепове са чудесна основа за пълнеж. различни пълнежи. Не забравяйте да опитате да готвите тънко палачинки във вода и мляко и няма да съжалявате.

Да започнем!

Съставките

0/8 съставки

125

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. Разбийте яйцата в дълбока купа, добавете сол, захар, сода, слънчогледово олио и налейте вода с мляко и разбийте добре от миксера.
  2. И сега постепенно въведете брашното. Едновременно разбийте с миксер, за да получите хомогенно тесто без образуване бучки.
  3. Сложете тигана на огъня. Загрейте, намажете с зеленчуци олио (мазнина за всяка палачинка да е мека). Аз обикновено Правя го с кулинарна четка.
  4. Преди да вземете тестото в лъжичката, трябва внимателно да се смеси. Изсипете в предварително загрятия тиган маса 2/3 части черпак за супа и пържете палачинки. Огънят трябва да е среден. Когато дъното на палачинката покафенява, трябва внимателно да се обърне към друг страна. Идеалните палачинки са розови, но леки.
  5. Подредете изпечените палачинки на плоска чиния. Няма нужда да смазвате с масло, тъй като тиганът беше намазан всяка палачинка и това е достатъчно. Сервирайте палачинките горещи с различни гарнитури. Приятен апетит.

Ключови думи:
  • палачинки на водата
  • палачинки на вода и мляко
  • палачинки в мляко
  • вкусни палачинки
  • тънки палачинки

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: