5 рецепти за пилешки гърди

Тези прости и печеливши опции за класическо ястие с пилешко месо гърдите ще имат успех на неделната вечеря. друзьями: „Версия Снимка на 5 рецепти за пилешки гърди

Курица в панировке

Пилешко пилеТова е по-здравословна версия на пържено пиле с марината на основата на кисело мляко и хрупкава. Вземете Забележка Рецепта за пилешко пиле от гевреци и ориз сух закуска или натрошен тост Мелба.

Ризото със сирене и пилешко месо

„РизотоДобавете сирените пармезан и фонтан към ризотото и след това резени пушено пиле. Тази рецепта за гурме Ризото със сирене и пиле, което се готви в един съд, докато вряща течност за ценителите на изискания вкус. Като a бонус, от останалата част на ястието на следващия ден можете да направите хрупкава оризови котлети.

Пилешки гърди във формата на розмарин във фурната

Пилешки гърди на фурна с розмаринТози елегантна рецепта за пилешки гърди в стил печка с розмарин перфектна Подходяща за неделна нискокалорична вечеря. Изсипете филийки сос от пиле с аромат на розмарин, вино и шалот. служа със спанак сотен с лимонова кора.

Класическо пармезан пиле

Класическо пиле от пармезанТази рецепта Класическото пармезано пиле е популярно на италиански ресторанти. Рецептата е много лесна за прехвърляне в домашната кухня, и то със сигурност всички ще се харесат.

Запечени пилешки гърди с гъби и кускус

Печени пилешки гърди с гъби и кускусТази рецепта за запечена пилешка гърда с гъби а кус-кусът ще помогне да направим неделния обяд още по-вкусен и лесен. Запечени пилешки гърди, сервирани с кус-кус на гарнитура – това ароматно и лесно за приготвяне ястие разнообразява трапезата почивен ден. Рецепти с подобни съставки: пилешки гърди

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: