Беритба хрян за зимата

Прибиране на маринования хрян за зимата Реколта маринована хрян за зимата

Хрянът има най-необичайната гастрономична репутация. любимец подправката може да бъде енергична, мека, с аромат на лимон, с красив цветен нюанс. за й-вкусната рецепта с хрян е домашно приготвена: мариновани, с морска сол и лайм! Това прасе от хрян като свеж и необичаен вкус.

Беритба хрян за зимата с морска сол и лайм

“Зъл гръбнак” се счита за подправка на родния руски. Натрапезите и болярите и селяните не можеха без него. Рибни пайове, месо, аспик винаги заседнал енергичен корен. Страхът беше мезе, по-умелата домакиня се смяташе. Как става поръчката хрян за зимата? Как да запазим енергичен корен от пърхот? оригинал Методът се предлага от съвременни кулинарни специалисти. Употреба на морска сол и вар в съюз с горяща каша – това е невероятно вкус!

Да готвя мариновани хрян с морска сол и лайм ви ще трябва:

  • Хрян (пресни корени) – 500гр
  • Захар – 40гр.
  • Сол (морска) – 30гр.
  • Вода – 400мл.
  • Лайм (жар) – 30гр.
  • Пипер (зелен) – 30гр.
  • Оцетът (9%) е около 200мл.

Ако има проблеми със зеления пипер, тогава го заменете. в черно. Но само подправката трябва да е прясно смляна.

Можете да приготвите кисел хрян за зимата, както следва:

Комбинирайте смлян зелен пипер, сол и вар.

Тези съставки се допълват толкова добре, че могат да бъдат и отделна подправка, особено за морски дарове.

Корени от хрян (ако не са първата свежест) е по-добре накисване във вода за 24 часа. Почистете и обработете пресни корени веднага.

Поставете торбата върху изхода на месомелачката и фиксирайте с фармацевтична гумена лента, така че разяждащият „аромат“ да не пречи готвене.

Извийте всички корени, покрийте кашата със салфетка.

Разтворете всички съставки с изключение на оцета във вода. Сварете го. Сипете оцета и след това добавете каустичната каша. Разбъркване и сложете оригиналната енергична закуска в горещи буркани.

За да мариновате хрян за зимата е добре запазен, консерви стерилизира:

0,5л – 15мин.

1л. – 20мин

Ако не искате да поомекнете със стерилизация, тогава вкусно подправката може да се приготвя на етапи.

Извийте корените и разстелете каша в порционирани пакети с закопчалка. В тази форма гневът на хряна персистира персистиращо дълбоко замръзване. Изпращайте торбички във фризера, не забравяйки да подпишете, че е хрян.

През зимата просто трябва да получите част от пулпата, добавете същата смес от морска сол с черен пипер и лайм, захар. Вместо оцет сокът от лайм ще бъде по-пикантен. Като алтернатива можете използвайте пресни домати, зеле.

Вкусни идеи

Разгледайте частта от нашия сайт – събиране на зеленина подправки за зимата. Пикантните билки успешно ще добавят всяка рецепта хрян. Просто трябва да фантазирате, създавате и “стани.”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: