Без чук чоп

Накълцайте без чук

Нарежете без чук – това е нашата корона на тази страница. Признайте си, че къде е джаджата? Загубихте ли го? Счупи ли се за съпруга си? Случва се)) Ще помогна гответе котлет без него.

Как да бием месо без чук

  • Така че, победете месото без специално желязо или дърво мале не е толкова проблематично, биха били ръцете и останалите добавете … 1.Добийте парче котлет, което ни трябва дебел и тежък нож. Нарежете месото на необходимия размер парчета и започват да се бият не с острата страна на ножа, а по-скоро – гърба. Въртяхме се старателно в различни посоки. Между другото, ако чукът е изгубен, не гледай. Смята се, че чуканото месо само домакините бият, а истинските професионалисти бият месо това е задната страна на крака. Професионалисти сме)))
  • Как иначе можете да направите котлет без чук? Има опция: вземете обикновена стъклена бутилка, гърлото й може да направи месо мека. Когато биете месо с гърлото на бутилка, месото ще бъде много айери и по-вкусни. И така, с чукащо гърло на бутилка месо, месо Оказва се доста – сводник.
  • Дори не е лошо, което замества любимите ролки за всички тесто или тласкач за картофено пюре. Само не пробивайте, иначе нашата сочен на теория котлет ще стане сух.
  • Е, ако е много стегнато, няма нито точилка, нито бутилка и нож той е отишъл някъде, тежкият перфектно ще се справи с ролята на чук калдъръм. Донесено, измито, увито в кърпа и сложено найлонова торбичка.

Е, можете да започнете да готвите котлета без чук! Приятен апетит! Но как да победим месо без шум знаеш ли? Това са и тайните на моята кухня.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: