Гарнирайте. комбинации

Гарниране. Комбинации

Как да готвим гарнитура? Този въпрос винаги си струва остра дилема за тези за правилната и вкусна комбинация продукти. Свикнали сме да сервираме месо и риба с гарнитура. Така е обилна! Не сте сигурни какво да готвите за гарнитура? Нашите съвети и тайните ще ви помогнат да направите своя избор по-бързо!

Как да готвим гарнитура?

Зеленчуците или зърнените храни са най-верните спътници на месни и рибни ястия. Ако гарнитурата е избрана правилно, тя ще подчертае вкуса. основен продукт: соленост или пикантност, пикантност или нежност.

Картофена гарнитура

Classic! Най-популярният съпровод на месо и риба. Картофено пюре вкусна и здравословна за комбиниране с яхния, кюфтета, котлети, колбаси. Но апетитните варени картофи са по-добри оставете за тлъста риба. Пържени със златиста коричка картофите или „пържените картофи“ са вкусни сами по себе си и като допълнение Подходящ за месо на скара или риба с ниско съдържание на мазнини.

Невъзможно е да се игнорират препоръките на диетолозите. Здравните специалисти настояват най-доброто гарнитура риба или месни продукти – скара или пресни зеленчуци зеленчукови салати.

Гответе зърнени храни

Гответе агнешкото? Сварете ориза. Това е най-успешната комбинация. Печеното или варено птиче месо също е по-вкусно с ориз, отколкото с картофи.

Елдата е здравословна зърнена култура. Опитайте колко вкусно се допълва речна риба. Класическата комбинация е пържен шаран, шаран и елда каша с гъби и лук.

Не забравяйте за просото. Най-вкусното ястие за пържен черен дроб или яхния – това е ронливо просо.

“Обичам тестените изделия”

Ред от популярна песен отлично описва нашето чувства към гарнитура към тестени изделия. Чувствайте се свободни да ги готвите до яхния месо, птици, различни морски дарове. Вермишели с колбаси – нали? Classics? Капа вкусен сос – бърза вечеря е готова!

  • Какво е по-добре да не комбинирате паста? Всичко е пържено: риба или месо.

Зеленчукови гарнитури

Тъй като говорихме за гарнитури с картофи, остава споменете задушените зеленчуци: всички видове зеле, моркови, грах, патладжан и др. Диетолозите препоръчват подобни зеленчуци на протеини храни, особено в бебешката храна. Тоест, това е риба, месо. Гответе ваканционна гъска? Поставете зелето. Вкусно и здравословно! Зелената гарнитура върви добре със свинско. И ето зеленият грах може да се сервира с всякакви котлети. Грахът не само е умен, но и дава страхотна комбинация от вкусове.

На боб

Фасул – незаменим участник в лобио, салати и не по-малко вкусен зеленчукови гарнитури. Най-вкусната гарнитура от боб в комбинация с заек или птица. Но със свинско месо, бобът е по-добре не да предлагам. Трудно смилаем. Но зелен фасул може да се сервира с различни ястия. Страната е особено вкусна. зелен фасул с червена риба.

Вкусни идеи

Разбира се, тези съвети за съчетание и тайни гарнитури – много кратък преглед. Но е по-добре да знаете такива правилата. Здравните условия могат да изискват специални комбинации, следователно, трябва да се съсредоточите върху индивидуалните съвети на лекарите. Прочетете прегледа за подправки и подправки. В тази статия вие ще научите кои подправки е най-добре да използвате с една или друга ястия.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: