Как да готвя необичайни ролки с пълнеж

Фантастични Фантастични пролетни ролки

Днес искаме да споделим с вас един прост и изключително вкусен рецепта за пълнени рулца. Като цяло, в всичко необичайно има най-общата основа. По същия начин и в това ястието е просто и обичайно.

но връхната точка на това ястие е пълнежът – може да бъде каквото и да е, всичко зависи от вашите вкусови предпочитания, от финансовите ви възможности и желания.

Месни гарнитури за рула

Няма да ви кажем рецептата за палачинки за нашата рулца – ги готвите по начина, по който сте свикнали. Тоест от собствена рецепта. Ако някой никога не е приготвял палачинки, тогава Можете да използвате тази рецепта: смесете две в един контейнер чаши брашно, четири чаши прясно мляко, чаена лъжичка сол, едно яйце, половин лъжица сода за хляб. Намазваме тигана слънчоглед или можете да го добавите директно в тестото за палачинки и печете от двете страни, докато почервенят.

За пълнеж с месо трябва да вземете моркови и лук, обелете тях, настържете или нарежете и запържете в слънчогледовото масло. след това взема всяка наденица – евтина, варена, нарязана на кубчета и сложете масата си лук-моркови в тиган. всички разбъркайте старателно, така че съставките да са добре запържени. ако без колбаси, можете да вземете всяко месо и по абсолютно същия начин задръжте манипулация на теглото Между другото, ако желаете, можете да добавите сирене добавите. Всичко, пълнежът ви е готов, сега увиваме рула и сервирайте на масата.

Зеленчуков пълнеж за рула

Ако не харесвате месни пълнежи или просто в момента си хладилникът не изобилства от асортименти от колбаси и маса, винаги е така за рулца можете да направите зеленчуков пълнеж. И вие можете използвайте всички видове подправки, всичко според вашето желание.

Така че, за нашия зеленчуков пълнеж, трябва да вземете черен пипер Българско, настърган бяло зеле, краставици и домати нарязан, зелен лук. Ако имате листа от маруля – чудесно, те също могат да бъдат добавени към нашите ролки, ако не, нищо ужасно.

Нарязваме и нарязваме всички зеленчуци и зелените, изпращаме ги в тигана с горещо олио и пасирайте леко. След това вземете нашата палачинка намазваме го с майонеза и кетчуп и добавяме там пълнежа. Носамо много внимателно, не изгаряйте пръстите си, защото тя още не е имала време изстивам.

Има и друг вариант – използвайте зеленчуци и месо пълнене, но само в този случай пълнежът със зеленчуци не е необходимо да се готви, просто нарежете пресни зеленчуци и ги добавете към горещия пълнеж. Поръсете отгоре със зелени зеленчуци и за да стане още по-красива, завържете рулца със стръкове копър.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: