Котлети от заек и заек

5

Бързо и оригинално ястие, приготвено едновременно от месо и заек и заек. Благодарение на месото на заека, толкова вкусно домашните котлети са подобни на вкус на котлети от говеждо месо. Заешкото месо и лукът ще ги направят сочни и меки.

Да започнем!

Съставките

0/5 съставки

123,9

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. Пригответе бедрата на заек, заек, яйце, слънчогледово масло, лук, черен пипер, сол.
  2. Нарежете месото на костите и пригответе месото (можете да пасате). Добавете сол, черен пипер и едно яйце към каймата. Можете да добавите малко грис, но не е за всеки.
  3. Вземете малки порции кайма и вземете формата на котлети. В ред за да запазят котлетите по-добре, те трябва да бъдат оваляни в брашно или галета. Предпочитан за тази цел. използвайте крекери – котлети, потопени в брашно, често изгарят. Вместо това котлите могат просто да бъдат победени, като ги удряте от височина 30 – 40 сантиметра на масата.
  4. Загряваме тигана на слаб огън, изсипваме слънчогледа масло и намажете варена туника. Запържете за 10 минути и ги извадете върху чинии. мога направете това във фурната, печете котлети при температура 180 градуса за 20 минути. В същото време приготвяме гарнитура: вермицели, ориз, картофено пюре и т.н.
  5. Ако го запържите с пържени яйца и сложете яйцата отгоре в котлети, вземете пържола. Ако котлетите са пържени в тиган (не във фурната), на готвенето ще отнеме около 30 минути.
Ключови думи:
  • бифтек
  • дребна риба
  • бургери
  • заек
  • месо

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: