Най-добрият начин да направите бекон

Като цяло има няколко начина за приготвяне на бекон, който ще бъде най-добрият – зависи от обстоятелствата. Научете как да готвите бекон всеки път идеально. „Версия „Снимка Какое блюдо не станетпо-добре с хрупкав бекон? Ще изглежда по-лесно да го приготвите прости, но не забравяйте случаите, когато беконът се оказа смел и помия. Дори и най-простите ястия ще бъдат по-добри, ако гответе ги правилно. Предлагаме 3 прости метода готвене на бекон за закуска и др.

Класически метод: в тиган

Този доказан метод ще бъде очевидният избор, когато имате нужда от него в даден момент. варете 6-8 филийки. „Класическият1. Извадете бекона от хладилника за 15-20 минути. преди пържене. бекон стайна температура готви по-добре (като пържола) .2. Не е необходимо да загрявате тигана. Поставете ивици бекон върху студен тиган, без да се припокриват един друг. Така мазнините ще са размразявайте бавно и филийките се готвят равномерно. 3. Гответе на среден огън – отново, за равномерно печене. Завъртете филийките, докато е необходимо, докато оформя се желаната кора. Запържете за 8-12 минути. 4. Изсушете на чиния, покрита с хартиени кърпи.

За голяма компания: във фурната

Използвайте този метод, когато приготвяте сланина за голяма компания, и не искам да пържа в няколко паса. Също флип филийки не са необходими, а почистването ще отнеме малко време. За голяма компания: във фурната1.Покрийте листа за печене с фолио или пергамент отстрани и поставете ивици бекон, така че да са в съседство една с друга, но да не се припокриват. 2. Поставете в студена фурна. След това се загрява до 205 ° C и печете за 25-35 минути. докато получите желаната кора. 3. Суха върху чиния, покрита с хартиени кърпи.

За малко количество: в микровълновата

Това е лесен и бърз начин, когато ви трябват само няколко филийки бекон за сандвич или бургер. „За1. Направете чиния подходяща за Микровълнова печка, хартиени кърпи в 2 слоя. Оформете филийките бекон (не накъсан). Покрийте с 2 хартиени кърпи. 3.Микровълнова печка с висока мощност до свеж, 4-6 минути Тъй като беконът се готви на кърпи, не изсушавайте трябва да. Рецепти със свързани съставки: бекон

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: