Поставяне на кухненски съдове: полезно лайф хакове

За да организирате пространството на малка кухня може да бъде много трудно – понякога тук цари истинска каша. Но и тук наистина е рационално да се използват ценни квадратни метра.

По желание на “откритите пространства” на кухнята дори има място за дъска за гладене, закупена на http://www.domosti.ru/v-Uborka_i_hranenie/c-Gladilnye_doski/. Прецизно и правилно разположените предмети от домакинството ще спестят истински комфорт в сърцето на къщата. Престоят в кухнята ще бъде приятен и удобно.

Ергономични съвети за кухнята

Огледайте се – може веднага да бъдете поразени „грешки“, допуснати при подреждането на мебели и кухненски прибори. тук някои съвети, които дизайнерите предлагат да създадат перфектна кухня:

  1. Винаги имайте най-необходимите неща под ръка – вилици, лъжици, чинии, чаши. И елементи, използвани рядко, доста може да се сваля до горните стени шкафове.
  2. Никога няма да има ред в плъзгащите се рафтове, освен ако не сте “Зониране” с помощта на отделни пластмасови контейнери. Сортирайте всички неща по клони.
  3. Осигурете прибиращи се системи за съхранение – рафтове, кошници. за такива подвижни „каботажници“ могат да побират кошче купено на http://www.domosti.ru/v-Uborka_i_hranenie/c-Vedra_i_korziny_dlya_musora/, всички домакински химикали и почистващи препарати. Страхотно място за това – чекмедже под мивката. Рядко се използва от домакините за добра употреба.
  4. Някои прибори могат да се поставят на специални релси с куки, които са прикрепени към стената. Окачете кърпи тук раменни остриета и тигани, малки тигани.
  5. Е, ако по време на ремонта в стената ще бъде осигурен малка ниша. Тук можете да подредите подправки или да поставите сладко “дрънкулки”, които често само се препятстват.

Не всяка кухня има килерчета. Но ако има такива все пак трябва да се предвиди възможност. Тук с прибиращите се системи за съхранение могат да поберат буквално всички съдове. Това ще премахне обемните стенни шкафове от стените.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: