Превръзка за борш за зимата

Борш превръзка за зимата Превръзка за борш за зимата

Борш е един от най-популярните първи курсове в целия постсъветски пространство обаче, заедно с това е едно от най-много разнообразни ястия, обединени от един термин. Прецизно зареждане с гориво за борш дайте на всеки от него личност, позволявайки ви да се чувствате цялото разнообразие от вкусове на този първи курс.

“Борш” зимна подготовка

Дори госпожа Америка 2014, която пристигна през септември в Севастопол оцени борша – първото ястие, което е така характерни за много страни и толкова разнообразни. Популярността на борша лесно се обяснява с факта, че не ограничава полета на фантазия готви и може също да задоволи нуждите на малко палави, които „виждат лука и не искат моркови“. Правилен борш може засилват силата и облекчават умората, но може ли да се ускори препарати, защото понякога времето е толкова скъпо и ценно?

Основни съставки:

  • цвекло, чушки, моркови и лук – всеки 1 кг;
  • доматено пюре – 250 г;
  • сол – 2 супени лъжици;
  • смлян черен пипер – 1 чаена лъжичка;
  • слънчогледово масло – 1 чаша;
  • оцет – 13 супени лъжици;
  • захар – 10 супени лъжици.

Метод на готвене

Всички зеленчуци се измиват и почистват от горния слой. Цвекло и моркови настърган за изпълнение на ястия на корейски. всеки черен пипер и лук се нарязват на 4 части, след което получената разделени равномерно на четири части. Не се тревожете за това Оказа се доста голям, защото всичко ще заври дълго време няма да остане нищо от лука. ако пиперът е достатъчно голям, тук можете да смила.

Пригответе съд и изсипете половин литър вода в него. Не се възпитава кипете разредете 250 г доматено пюре. Веднага след това в всички останали подготвени съставки се изпращат в тенджерата и това са лук и чушки, както и моркови и цвекло.

Сместа се довежда до кипене и се оставя да къкри на слаб огън. за 50 минути. През това време почти всичко ще бъде навреме вари, придавайки вкус и цвят на други компоненти. Готов микс се бутилира в стерилизирани банки и се изисква през нощта увивам. След пълно охлаждане, той може да бъде изпратен както в хладилник и мазе.

Размерът на навитите кутии няма значение, но тук имате нужда фокусирайте се върху еднократното готвене на стандартна порция борш (2-3-4 литра), както и честотата на използване на това първо ястия.

Забележка: моркови, като цвекло, в случай на отсъствие от къщата малки драскотини, могат да се търкат върху груба ренде. Ако е така присъстват, тогава можете да прескочите комбайна или да настържете фина ренде. Особено внимание трябва да се постави на пипер, който твърде твърдата кожа е нежелателна. В случай, че конспираторът се оказа, че след това може да бъде отстранен от готовото зареждане валцуване или при готвене борш.

Вкусни идеи

Препоръчвайте също като подготовка за супа за зимата карч супа. И може ли да ви стопли студени зимни дни!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: