Растителна тайна

„тайни тайната на готвенето на зеленчуци

Яжте колкото повече зеленчуци! Както Станислав Лем обичаше да казва: „Хората, като козите, трябва да ядат трева, те просто не са разберете! “. Няколко съвета ще ви помогнат да погледнете различно малко зеленчуци. Зеленчуците имат своите тайни!

Фото Растителна тайна

{галерия} 223 {/ галерия}

Готвене на зеленчуци

  • цвекло

Не можете да готвите дълго време корен зеленчук за салата. Включете микровълнова за максимална мощност и изпращайте цвекло до 5 минути.

  • Зелено масло

В къщичката много зеленина? Съветвам да накълцате ароматната подправка и смесете с маслото. Можете да замразите получената маса в контейнер за лед или просто увийте „колбаса“ в храната филм. През зимата нарязвате филийка, хвърляте я в горещ картоф и помнете светлото лято! В същото време зелените не губят своите качества. Гурмените предпочитат да берат босилек отделно по този начин, килантро, магданоз или копър.

  • Скарата ще почисти и запази зеленчуците

Чушките могат бързо да се обелят и съхранят в в него има максимум витамини. За целта поставете чушките под гореща скара и изчакайте, докато корите върху тях започнат да горят. След това охладените зеленчуци трябва да се сложат в торбичка и да изчакат 15 минути. Чушките са не само лесни за почистване, но и придобиват невероятен вкус.

  • Бърза царевица

Заех тази рецепта от офис работници. че бързо варете царевица, осолявате я, увийте я на мокро памучна салфетка и изпратете да “готвите” за 2 минути. вмикровълнова печка.

  • Изсушен на слънце деликатес

Изсушените на слънце домати се считат не само за скъп деликатес, но и модна закуска. Готвя ги идеално във фурната. Силен крем трябва да нарежете, да добавите малко сол и да изпратите във фурната с часове 12. Температура от 100 ° ще ги направи меки, но не крехки. мога сънувайте с любимите си подправки.

  • Савойско зеле

Савойското зеле прави невероятно на вкус и несравнима красота зелеви ролки. Когато избирате зеленчук, обърнете внимание на върховете на листата. Те трябва да са еластични. Този вид зелето бързо ще избледнее. И още нещо: колкото по-тежко савойско зеле, толкова повече по-сочни и по-вкусни.

Това са оригиналните тайни на зеленчуците, за които говориш знаехте ли това?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: