Риба в мляко тесто

2 Риба в мляко тесто

Основното предимство на това ястие е възможността да се направи от него всякакъв вид риба, който харесвате или просто имате у дома на склад. Рецептата е доста проста и всеки може да я приготви у дома. Рибата в мляко тесто е много вкусна.

Да започнем!

Съставките

0/9 съставки

150

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. Филето на избрана риба трябва да се нарязва на малки порции парчета, сол, черен пипер, добавете розмарин и поръсете лимон. Оставете филето настрана за няколко минути.

  2. Гответе тесто. В отделна купа разбъркайте 3 яйца и добавете към тях 200 г брашно, сол и черен пипер. След това трябва да вземете мляко и го изсипете в сместа, докато трябва да е постоянно смесете с размахване, така че да не се образуват бучки. Тесто трябва бъдете структурирани като немазна заквасена сметана. Риба в мляко тесто

  3. Сложете тиган на огъня и налейте растително масло. Филепотопете в тесто и сложете в тиган. Рибата трябва да се пържи 5 минути от всяка страна. Въпреки това си струва да обърнете внимание на факта, че ако филетата са малки, тогава времето за пържене е по-малко, в В противен случай рибата може просто да изгори. Риба в мляко тесто

  4. Когато рибата в тесто за мляко е готова, тя трябва да бъде изместена от тиган до салфетки, така че маслото да е стъклено върху тях, а рибата да не е твърде мазна. Препоръчва се да използвате това ястие с пресни зеленчуци или картофи.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: