Съвети за домакинята: от какво може да се приготви ябълки?

„Какво Какво да готвя от ябълки

Дойде есента и, както винаги, градината е пълна с уханна, сочни ябълки. И дори напълно мънички дървета често дават сериозни реколти от тези плодове: ябълки навсякъде, на масата, на перваза на дърво, ароматът опиянява и замая. И така Искам този аромат да не изчезва поне през цялата зима … Но кога има еуфория от добра реколта, възниква въпросът – какво ще кажете за това количество ябълки да правя?

Прибиране на ябълки

Първата правилна мисъл, която посещава главата домакините, разбира се, си набавят сок за зимата. И наистина това е толкова просто: изстискайте сока, добавете правилното количество захар към него, свари се малко и се навива на руло. Всичко, не са необходими специални усилия да похарчите и „полезността“ за зимната маса е готова.

От ябълки обаче може да се направи не само сок – ако сте дайте безплатно въже на въображението си, можете да подготвите много разнообразие от закуски, заготовки, които по-късно могат да отидат както за студени и горещи ястия, така и за печене.

Тук например можете да готвите накиснати ябълки. като цяло, много рецепти за накиснати ябълки и трябва да експериментирате. В противен случай никога няма да разберете кой от тях е най-много подхожда на вашето семейство. Най-добре е да изберете ябълки за уриниране. кисели, зелени, те са много по-вкусни от червените сладки ябълки.

Солените ябълки трябва да бъдат в кофа, тиган, буркан или дървена цев. В процеса на уриниране е необходимо да добавите подправки всички видове, люта подправка, дафинов лист, ръжено брашно, мед или захар. Ако теглото на тези съставки присъства, тогава вашите ябълки ще бъде в състояние да спаси всички полезни микроелементи и витамини.

За да приготвите накиснати ябълки, трябва:

  • 1. Ябълките са зелени, кисели;
  • 2. Кълнове мента;
  • 3. Листа от касис и череша;
  • 4. Вода 10 литра;
  • 5. Чаша сол 2/3;
  • 6. 2 чаши натурален (течен) мед;
  • 7. Ръжно брашно трета чаша (преди да добавите брашно разрежда се в малко количество вода, така че да не се създаде бучки);
  • 8. Дафинови листа, подправки на вкус.

На дъното на купата, в която са мариновани ябълките, сложете листа от мента, череша и френско грозде, след което наредете ябълките. Всичко това направени на слоеве, листа, след това ябълки и т.н. на върха. след това трябва да поставите товар върху ябълките и естествено да ги излеете саламура, само тя трябва да бъде охладена. Вашите ябълки ще бъдат мариновани за 40 дни и след това ще можете насладете се на техния деликатен вкус.

Apple фантазии

По принцип от ябълки могат да се направят много вкусотии. Например такъв деликатес винаги ще угоди на дома: тънки палачинки с ябълково сладко За да го приготвите, разтрийте ябълките смесете със захарта (по ваш вкус) и сварете.

Между другото, винаги можете да направите сладко от ябълкови отпадъци, които се образуват в

Време за готвене

сок. И можете просто да печете ябълки. Всичко зависи от това вашите предпочитания и фантазии: може просто да се изпече ябълки и “пълнени” ябълки могат да се пекат. Като кайма можете да използвате извара, сушени плодове и дори месо.

Вкусни идеи

Феновете на необичайни рецепти се съветват да опитат готвене Апетитни ябълки в тесто. изненада с вашите кулинарни шедьоври на вашите близки и скъпи!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: