Тайната на рибата и месото е открита

риби и месо съвети и тайни съвети и тайни за риба и месо

Дебел! Съвети и тайни за готвене на месо и риба Така, че излишните килограми се размразиха, не се натрупаха холестерол, просто трябва да се научите как да готвите. това може би най-актуалната тема на идващото лято. Моите съвети и тайните ще ви помогнат да „прогоните мазнините“.

Съвети и тайни за готвене на месо и риба

  • Ако филе от риба или парче месо трябва да плувате в масло, от отслабнете скоро. За да изпържите вкусно парче, не наливайте олио в тиган, а намажете филето с него.

Тайните на скара

Можете просто да направите с грил: просто го настържете с крушка месо или риба и просто поставете на телената поставка! Просто не сол предварително! В края на готвенето – моля, и нататък Здраве!

  • Друга тайна: колкото по-дебело е вашето парче месо, толкова по-далече него от въглените. В противен случай ще изгори отвън, но отвътре запържва добре.

Постна и вкусна!

Искате да натъпчете постно парче месо с ивици бекон. Въпреки това, отслабваме! Без мазнини Опитайте да плънкате месо със зеленчуци: тънки филийки моркови, целина, черен пипер, чесън. Изисканият аромат придава на месото shpigirovanie билки, напоени вината. Подходящ естрагон, босилек, килантро. Въпрос на вкус.

  • За да може постното парче да е сочно без мазнина, трябва преди нарязване дръжте го покрито под фолио или пергамент. След това всички сокове равномерно разпределен. При охлаждане течността се придвижва от краищата към до центъра.

Сочни екстри

Тъй като отказахме мазнините, готвим изключително от смляно говеждо месо. За да стане лудо, кюфтетата са по-сочни, отвътре опитайте да поставите черешова слива, естествено, без кост. Това е от Азербайджанска кухня. И ако искате да направите сочни котлети, усукайте в кайма малко сочно бяло зеле и добавете извара. Между другото, този млечен продукт не съдържа Холестеролът!

  • Ако добавите малко мазнина извара и зеле в плънката за щука, тогава вашите сочни кюфтета няма да миришат на риба.

Успешно комбинирайки тези трикове, можете да ядете вкусно сочно месо и не качвайте тегло!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: