Внимание, боб!

Внимание, боб!

Историците твърдят, че човечеството използва Фасулът е вече на 8000 години. Тя е скъпа като основна източник на растителен протеин. Използване на растение от бобови растения в супи, гарнитури, в салати, понякога не знаем тънкостите готвене на много разновидности. Ето основния боб Тайни!

Снимка Внимание, боб!

{галерия} 237 {/ галерия}

Внимание, боб! Съвети за готвене и тайни

Червен боб

Не знаят как правилно да се справят с червено, бяло, петнисто боб, лесно можете да спечелите диария или стомашни болки. всички нещото е лектинът – токсичен протеин. В червен боб лектиновите цветове най-много. При готвене се унищожава. Фасулът става безопасен. Следователно бобът не може да бъде “изморен”! Слабият огън не може да унищожи лектина. Какво да правя

  • Накиснете плодовете за повече от 6 часа.
  • Отцедете, изсипете пресен и сварете боб 10 минути.

По този начин преработеният “лектин” няма да навреди, но помогнете на тялото. Здравословният протеин може да спре растежа злокачествени клетки в черния дроб.

Зелен боб

Най-скъпият сорт е кенийски. С късмет не забравяйте да купите. Фините тъмнозелени шушулки имат необичайно сладък орехов вкус. Важно е да готвите “африканеца” боб. Варете или гответе няколко минути, не го правете повече.

Елегантни, грузински украсяват масата

Известният елегантен сорт „Драконови езици“ ще украси масата, и в дърворезбата ще бъде красив детайл от всеки зеленчуков състав Добре е екзотичното разноцветно оцветяване, елегантната форма на шушулките само пресни. Сварете го, цветът изчезва.

  • Ако искате да украсите ястие, имайте това предвид! В допълнение, красивите шушулки могат да се консумират сурови!

Как да създадете ярък вкус?

Фасулът сам по себе си не е различно изящно вкус, но си струва да добавите специални подправки към него, ястието става изключително вкусно! Съветвам да изпратите на компанията при боба джинджифил, мащерка, маслини и чесън. Всеки пипер е добър, но ароматът Зависи от тези съставки.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: