Зайци с заешко месо

3 Зайци с заешко месо

Тюркско ястие от тестени изделия е едно от любимите ястия на големи брой хора. Можете да ги приготвите у дома с всякакви плънки. Ние сме днес ще го направим с заек Така че пълнежът да не е сух, но пасти те се оказаха вкусни, добавете малко свинска свинска мас. Те са особено удобни за закуска по време на кратки почивки по време на работа.

Да започнем!

Съставките

0/8 съставки

222

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. За приготвяне на тестени изделия в класическата версия агнешкото се използва, но можете да опитате всяко. В нашия случай ние пригответе мляно месо от заек с добавяне на малко количество свинска мазнина. Не забравяйте да накълцате лука в каймата, добавете сол и подправки на вкус. За да направите месото по-нежно, добавете толкова вода, колко ще усвои. Тестото се приготвя по обичайния начин: вода, сол, брашно, можете да добавите яйце и малко мляко. Една функция приготвяне на тесто – водата за месене трябва да бъде практически вряща вода. Преди да започнете да извайвате чебуреки, трябва да поставите тестото в найлонова торбичка и оставете да легне за 1-1,5 часа.
  2. След като тестото е отпочинало, можете да започнете да готвите пасти. След като изтръгна малко парче тесто, го разточете кръг соленоид до дебелина 1-1,5 мм с диаметър 13-15 см. На едната половина от соковете разпределяме 1,5-2 супени лъжици кайма. Затваряме месото с втората половина и закрепваме двете половини заедно помежду си. За надеждност, така че мазнините да останат вътре в чебурека при пържене го закрепваме много по ръба с вилица.
  3. Слагаме тигана на огъня, наливаме слънчогледовото масло, така че така че по време на пържене почти напълно скрива тестени изделия. дребна риба По 4-5 минути от всяка страна, като се получи златиста коричка.
  4. Горещите тестени изделия могат да се сервират с мляко или заквасена сметана и чесън сос. Студените са доста подходящи за закуска горещ чай.
Ключови думи:
  • зайче месо
  • чебуреки

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: