5 гурме топла шоколадова гарнитура

Изгонете зимния смут с горещ шоколад с тези екстравагантни гарнитури, включително препечени сламени ружа и „пияни“ взбитые сливки. „Версия „Снимка

Поджаренные маршмеллоу на соломке

Пълнеж от топъл шоколад с гурмеСладки, обемни и лесно топящи се ружа – най-популярният гарнитура за горещ шоколад. Върнете се тази зима през лятото пържене ружа като огън. Струн 2 големи филийки върху сламена сламка и внимателно запържете върху газ горелка. След това поставете сламките на чаша и поръсете с шоколад сироп. Не можете да устоите на подобно лакомство.

Сладолед с ядки и бита сметана

„Сладоледако мислите, че горещият шоколад сам по себе си не е достатъчно сладък, опитайте с гарнитура от неделния десерт. Добавете ванилията сладолед, гореща фиде, бита сметана, ядки, топинг и украсете с череши. Това е класика, но възможностите са тук безкрайна! Такава напитка трябва да се сервира с лъжица за събиране всяко парче десерт.

Лъжици в шоколад с ментови сладки

„Лъжицитези шоколадовите празнични лъжици се правят много лесно и те определено ще изненада гостите на партито. Разтопете в микровълновата малко нарязан тъмен шоколад и потопете лъжиците в него. От горе поръсете ги с нарязани ментови бонбони или бонбони във формата бастуни, поставете в хладилника за минута, така че топингът да замръзне. Когато разбъркате горещия шоколад в чашата, бонбоните ще започнат да се разтопи, придавайки на напитката приятен деликатен вкус на мента.

Сметана с алкохол

Сметана с алкохолОставете вътре странично закупена бита сметана! Изненадайте гостите с домашно приготвени камшици крем с алкохол. Просто разбийте малко охладен крем заедно с любимата ви течност и захар за глазура (1 Чл. крем около 1 с.л. л. алкохол и захар) да се образува меки върхове. Можете да използвате ром, бърбън, шамборни течности и амарето.

Понички сандвичи с фъстъчено масло

Сандвичи с понички от фъстъчено маслоРазбира се, кафе понички са класика дует, но с горещ шоколад ще бъде още по-добре! Изненадайте гостите сладко-солен топинг: нарежете мини поничките наполовина и превърнете в сандвичи с фъстъчено масло и ружа. Потопете ги в горещ шоколад, когато се насладите питие. Рецепти с подобни съставки: гореща смес на шоколад

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: