Чай от анасон

Вкусен и здравословен чай от анасон Вкусен и здравословен чай от анасон

Ако сте разглезени за настроение, без апетит, измъчвайте през нощта с надеждата да заспя, направете чай от анасон! Обслужване на здраве и добро настроение – това е чаят с анасон! Така се спори нататък На Изток древните римляни и гърци лекували подобни неразположения. Направете чай с полезна подправка!

Чай с анасон. облага

Защо чаят от анасон е толкова здравословен? Хората казват, че чаша такава напитка сутрин активира работата на всички органи и дори поставя в ред мисли. Подправките етерични масла миришат добре сутрешна свежест, кристално чист въздух. благодаря при лечение се използва подправка с противовъзпалителен ефект много заболявания. Ние използвахме анасон като съставка маринати, овкусяване на сладкиши, алкохолни напитки. Пристигна време да опитате чай от анасон, уверете се, че ползите от него тяло.

Чай от анасон за вкус и ползите

    • Съставът е следният: анасон, джинджифил, портокалова кора, канела и мед (Всяка).

Варете малко смлян анасон в 1 литър вряща вода – около 0,5 ч.л. Ако имате “звезда” от подправка, тогава достатъчно малко парче. Не прекалявайте – подправката е много ароматна. Сварете малко портокалова кора във вряща вода. буквално 2-3см.

Добавете пръчка канела, една или две тънки чинии от корен от джинджифил След като чаят се вари, добавете малко мед към варена напитка. Съединението на тези съставки ще направи напитка и вкусно и здравословно. Не се съмняваме, че много скоро ще го направите свикнете с ароматната напитка, която ще започнете с нея всеки сутрин.

Чай за кърмене от анасон майки

Но не само жизнеността и кристалността на мисълта дава чай от анасон. Този инструмент се препоръчва от педиатри за кърмачки. Да мляко беше по-голямо и бебето спеше спокойно.

  • Варете малко анасон, оставете да настоявате. След 10 минути напитката може да се пие, но е по-добре според схемата: 100 мл сутрин и 100 мл вечер. Бабите се съветват да пият здравословна ароматна инфузия половин час преди хранене.

Чаят от анасон ще успокои стомаха

След ваканционни лигации или някакво разстройство на храненето възможни стомашни спазми, колики, метеоризъм. Ще помогне за поправяне Здравето е здравословна напитка. Трябва да вземете в равни части мента, анасон, семена от корен и копър. Тази смес може да се съхранява запечатана. буркан за всеки случай.

  • Варете 1 ч.л. смесете в чаша вряла вода и дайте малко да настоявам. Този здравословен чай се препоръчва да се пие преди хранене. половин час, така че обядът или вечерята да се усвоят добре, асимилират. Мекото действие на подправките ще облекчи спазмите, успокои стомаха.

Между другото, ако живеете в Сочи, препоръчваме ви да закупите чиста питейна вода за приготвяне на вкусни ястия, страхотни напитки. Aqualife Сочи лоялен асистент, отличен специалист в тази област чистота на питейната вода. Доставка на вода в удобно за вас време!

Вкусни идеи

Използвайте анасон за приготвяне на коктейли, безалкохолни напитки. Прочетете как се прави горещ шоколад. Добавете към тях съставките са малко анасон. Ще бъде вкусно!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: