Джинджифилова лимонада

джинджифилова лимонада джинджифилова лимонада

Безалкохолни напитки със здравословни и необичайни съставки – това е джинджифилова лимонада! Рецептата е модерна и моментална. Не се тревожете, ако Модният ресторант сервира кална напитка. Плодово е седименти. Искате ли да научите как да направите лимонада?

Джинджифилова лимонада. Рецептата за вкусно настроение

Лятото е чудесно различно от другите сезони. Дори пролетта чакаш и чакаш лятото! Борбата с жаждата е безполезна. но здравословните напитки ще ви помогнат да я задоволите. Само помощ развеселете, други се оправят след партито. Джинджифилова лимонада способни и на двете.

За да направим джинджифилова лимонада, трябва:

  • Лимон или липа – 2бр.
  • Джинджифил – 70гр
  • Мента – 20 листа
  • Газирана вода, лед.
  • Захар – на вкус, от 100гр.

Изминалата лимонада е пълна с диви страсти. Лимонадата се роди благодарение на грешката на слугата на Луи I. Производителят на черепите обърка виното с сок и само по пътя към царската маса открих ужасна грешка. Той налива минерална вода в карафета със сок и сервира напитката на монарха, мислено сбогом на главата. Пенливата напитка дойде на вкус крал и стана любимец на благородството.

Можете да си направите джинджифилова лимонада така:

Изцедете сока от избраните цитрусови плодове и добавете захар. Дръжте вътре имайте предвид, че захарта не се разтваря в студен сок, така че приемайте помощен миксер.

Сварете джинджифила в 1 литър вода. Охладете и направете от вода от джинджифил лед.

Листата мента, така че леко да стърчи сок. Силно усърдие не е необходимо. Ароматът и сокът трябва да влязат джинджифилова лимонада! Рецептата е известна с аромата на всички компоненти. И ако смачкайте ментата, повечето етерични масла от мента ще остане в хоросана.

Сложете ментата в чаши, сложете лед отгоре, а след това сладък сок. Напълнете с газирана вода и сервирайте!

Вкусни идеи

Съветвам ви да разбиете леда с мощен блендер. Такава „ледена пролет каша се смесва бързо с газови мехурчета, което прави лимонадата гореща освежаващо. Ако няма блендер, тогава кубчетата лед могат да бъдат просто разцепете с точилка, като ги увиете в ленена салфетка.

Искате ли да научите повече за най-новите домашни напитки? Връщайте се често под заглавието “Напитки”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: