Евтин мултикукър синбо 5034

„Отзиви Отзиви sinbo 5034 бавна готварска печка

Здравейте Искам баба ми да подари бавна готварска печка за Нова година. Баба харесва съда от синко 5034. Е, мисля, че тя Харесва ми цената – тази саксия е много евтина. Не иска изхарчихме го. Семейство, казват те, млади, учат. Няма за какво да харчите пари. Въпросът ми е това. Баба само трябва да сготви един вид каша за себе си. Може би мултикукърът sinbo 5034 наистина ще й пасне? Отзиви нещо като нормално. Какво казваш?

Михаил. Област Липецк

Най-евтината бавна печка sinbo 5034

Ако търсите подарък за баба и ви липсва пари, тогава Sinbo 5034 е точно това, от което се нуждаете. И не се тревожи за това цената е ниска. Скъпо внимание. За този мултикукър искам да се каже, че е много удобно да готвите в него. Разбира се, киселото мляко в него не е така да направите, но за това можете да си купите отделен производител на кисело мляко.

Без пържене? Няма значение. Нека баба да използва режима за печене. Омлетът, във всеки случай, е вкусен и великолепен. Гответе каша Sinbo 5034 е удоволствие. Използвайте забавен старт. Много удобно. Приготвят се каши от ориз, просо, елда и други млечни каши тази саксия е чудесна. От това се нуждае възрастен човек. Кажете на баба си, че този мултикукър може да се използва за готварски супи.

Не се страхувайте да експериментирате с притурката: печене, а след това задушаване – много удобно. Паренето е страхотна програма. Мисля, че това Баба ви ще обича да готви както котлети, така и зеленчуци двойка.

Печенето в Sinbo 5034 също е удобно, например бисквита. мощност има малък, така че е по-препоръчително да се определи 1 час.

Недостатъците включват “несъбираемото покритие”. Не се мие удобно, но можете да се адаптирате. По отношение на надеждността, този мултикукър хвалете, вземете със себе си в страната. Така че, купете тази Нова година бавна готварска печка и не се колебайте.

Sinbo SCO-5034 съдове за съдове Синко SCO-5034 саксия за съдове Кроковете са мечта на модерното Жени, универсален уред за готвене. В бавна готварска печка Sinbo SCO 5034 можете да готвите голям брой ястия практически не обръщам внимание на себе си .. 1840 г., –

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: