Шоколадов фондан с течен център: видео рецепта

0

Целият процес на приготвяне на вкусен фондан у дома може да се нарече просто. Омесете трудоемко тесто с много тъмен шоколад, излято във форми и отива на фурна. Единственият вълнуващ момент е десертно печене Ще се опитам да ви обясня колкото е възможно повече подробности за това как да направите вашия фондан перфектен.

Да започнем!

Съставките

0/5 съставки

364

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

 1. Разбийте шоколада на филийки, добавете нарязан на дребно кубчета масло И разтопете всичко или в микровълновата или на водна баня.
 2. В отделна купа разбийте яйцата с разбиване със захар.
 3. Сипете шоколадовата смес в яйцата на тънка струя постоянно се разбърква.
 4. Изсипете брашното и замесете шоколадовото тесто до гладкост. и еднообразие.
 5. Формите за мъфини търкат парче масло. Ако се използва керамични съдове, дъното също трябва да се поръси с брашно или какао, за по-лесно извличане на готовия десерт. Изсипете шоколад тестото.
 6. Загрейте фурната до температура 200 ° и след това пристъпете към най-решаващия момент на печене на шоколад фондан. Много е важно да не пропускате момента и да преекспонирате десерта фурни, в идеалния случай около краищата на тарталета трябва да се захващат, и в средата остават течни.
 7. Средно отнема 7-12 минути, но времето за печене силно зависи от обема на формите и характеристиките на фурната. За да не стане направете грешка препоръчайте първо да изпечете един фондан и вземете оптимално време и чак след това гответе останалото.
 8. Когато средата започне да се издига, а тя просто грабнат, можете да проверите с клечка за зъби дали средата е твърда (1-2 мм), но все още има течен шоколад, след което го изключвам и го изваждам. Защото при охлаждане фонданът също се сгъстява. Но ако десертът е изпечен напълно, не се притеснявайте, той също ще бъде много вкусен, но все пак перфектният фондан трябва да бъде течен пълнеж. Успех с вашите експерименти!
Ключови думи:
 • торта
 • кифла
 • фондан

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: