Коктейл какавида с кагор

Пийте Коблер за душата и забавлението Kobler напитка за душата и шега

Какви напитки смятате да приготвите за великденската трапеза? Веднага се сещам за Каор. Предлагаме да направим въз основа на църковна напитка коктейл коктейл. На светлия празник на Великден, защо да не почерпите гостите си с домашни великденски торти и известните коктейл!

Коктейл какавида. Пийте за душата и забавление

Нищо чудно, че Коблер се нарича празнична напитка за душата и забавление. Съдържанието на алкохол не се зарежда, а забавлява. Цитрусови плодове соковете и плодовете са не само вкусни, но и изглеждат красиви коктейлни чаши. Като цяло какавида е общото име на коктейлите, в съставът на който задължително включва плодове. Лесно готвене че нямате нужда от миксер. Изпийте напитка сламка и плодове, за да получите дълга десертна лъжица.

За да направите една порция коктейл Коблер, вие ще трябва

  • Кахор – строго 50мл.
  • Оранжев ароматизиран алкохол. Подходящ “Юг”, “Коинтре” – 15ml.
  • Лимонов сок (спазвайте пропорциите!) – 10мл
  • Портокалов сок – 3 пъти повече, тоест 30 мл.

Ароматната комбинация от алкохол и кагор е вкусна. Вижте сами. Коинтре е известен с хармоничния съюз на горчивото и сладък портокал. Каор е известен с това, че е мек и същевременно богат вкус. Вино от грозде придава кадифени нюанси сини сливи, череши, малини, касис и дори шоколадови тонове. обикновено такъв вкус имат реколта скъпи вина.

Можете да направите какавида с коктейл Cahors така: Коктейл какавида с кагор

Направете красиви високи очила. Полезно, ако те разширяване нагоре. Около една трета или малко по-малко напълнете чашите с лед. Изсипете отгоре алкохола, залепвайки пропорции.

След това изсипете кагор, цитрусов сок. Всичко това вкусно съдържание гарнирайте с плодове. Какви плодове ще намерите през пролетта, не е толкова важно. Дори замразени ще направят. Например плодове от касис, череши поддържат добре формата си. Придава нежен аромат и изглежда красиво стрък мента във всеки коктейл.

Вкусен съвет: ако имате малини, можете да готвите малинов коблер. Само за това първо ще трябва да развъждате малинов сок с вода и замразете, за да направите „малина лед. “Кахори, цитрусов сок, малинов лед – колко вкусно е!

Вкусни идеи

Мъжете обичат силни коктейли. Но какавида може да се готви по специален начин. Такъв коктейл се нарича лов. Съставът може включете Старк или ракия. Чаша ще ви трябва около 40 мл силно питие, 0,5 ч.л. лимонов сок, 3 ч.л. портокалов сок и лед. Можете да допълвате състава с силно газирана вода. само не добавяйте cahors. В противен случай забавлението ще свърши махмурлук.

За любителите на плодови и винени изненади предлагаме вижте как се готви пуншът

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: