Коктейли за Свети Валентин

Любовни коктейли Любовни коктейли

Ястията за Свети Валентин са най-богатите гастрономична палитра. Пие и на Свети Валентин оригинални. Моля се един на друг. Гответе ягоди Маргарита “с текила и ликьор,„ Среща “от ананас и брезов сок с водка. Това са истинска любов коктейли.

Свети Валентин любов коктейли „Коктейли

Ако през Средновековието влюбените се обърнаха за любовна отвара за гадатели и лечители, сега е достатъчно да отворите интернет и прочетете невероятни рецепти за напитки, романтични закуски и друга любов гастрономична храна. Вкусни идеи са в крак модни теми и ви предлагат любовни коктейли за Свети Валентин Валентина. Необичайно обединение на екзотичен ананас и руски брезов сок в среща коктейл или гореща страст на коктейл „Ягода Маргарита“ – вие избирате.

За да си направите коктейл за любовна среща, вие ще трябва

Отчитаме напитката за двама души

  • Водка (мека, от лукс алкохол) – 100ml. или коняк – 50 мл.
  • Брезов сок – около 120мл.
  • Ананасов сироп (от буркан или приготвен сам) – 120 мл.
  • Лимон (пресен сок) – около 30мл.

Смесете брезов сок с ананасов нектар. Добавете водка. Дамите могат да направят микс с ракия. Сокът от лимон ще даде приятно киселинност и ярка свежест. Смес от брезов сок с напитка от Екзотичният ананас има много необичаен вкус. Толкова екзотично със сигурност ще ви хареса. Можете да украсите любовен коктейл тънък резен лимон или лист мента.

За да направите коктейл от ягода Маргарита, вие ще трябва:

Разчитаме на две порции:

  • Текила – около 100мл. Обикновено за такъв коктейл предпочитат закупуване на лека текила.
  • Cointreau ликьор – колкото текила, т.е. 100мл.

Известният алкохол се прави на базата на ракия. с отличителен вкус Елитна напитка със специален екстракт от цитрусови плодове. Това е смес от две жар видове портокали – горчиви и сладки. Следователно, нещо идентично Смяна на Cointreau няма да работи. но ако това не е под ръка скъп алкохол, можете да използвате някакъв вид портокал аналогов.

  • Ягоди (можете да си купите замразени плодове) – количество определете на вкус.
  • Лимон – около 20мл. сок.
  • Захарен сироп – трудно е да се каже точното количество. Ноприблизително 30мл.

Да се ​​направи коктейл “Ягода Маргарита” е просто, буквално на “едно, две.” Сложете размразеното зрънце в блендер, добавете течност с текила, лимонов сок и малко захарен сироп. Не всеки блендер може да се използва за разбиване на кубчета лед, така че можете просто да използвате студена вода. Ако притурката позволява, смесете лед с напитки.

Вкусете го. Прибавете захар, ако е необходимо. Когато определите точно вашите пропорции, гответе „Ягода Маргарита ще стане още по-лесно.

Вкусни идеи

Защо подобен “вид” ще се изненада в деня на Свети Валентин? как оригинален десерт, подходящ за дреболия и треска като горещо ястие под соса. Лека и вкусна вечеря.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: