Лимонадна страна

Държава с лимонада

Бърза, натурална и вкусна напитка в любимата ви градина е селска лимонада! Вкусна, ароматна, пълна с витамини – ще остане вътре памет като миризмата на лято. Романтиката и простотата на „селската храна“ не са само грил и пушек. Направете селска лимонада и ще обичате цялата му душа!

Държавна лимонада. Просто вкусно

Скоростта на приготвяне на напитката играе важна роля. Пестенето на време в къщичката не е „бърза супа“ от торба. Така е проста и вкусна храна. Желателно от това, което расте наоколо!

За да приготвим селска лимонада, трябва:

  • Лимон – 1бр.
  • Вода – 2л.
  • Босилек – 4-5 клона с листа.
  • Захар – 1 чаша.
  • Мента (този вид мирише повече) – 10 оставя.
  • Лед на кубчета.

Използвайте босилек прерогатива на средиземноморската кухня. Така е фикс идеята на италианците. Подправки пият не всички познати, но на всички ще му хареса! Лимонадата излива сладка река по целия свят различни съставки. Но, селската напитка е специален случай. още по-малко че нашето кредо е естествеността!

Можете да приготвите селска лимонада така:

Кипнете вода, разтворете захарта, добавете ментата, босилека и лимонов сок. За аромат можете да хвърлите в саксия и жар. през Отстранете напитката от котлона за 15 минути, охладете, прецедете и пий го!

Аромат на лято, подправки, вкус, наподобяващ череша, много здравословен вещества – това е селска лимонада! За кулинарни експерименти листа от касис и малина успешно ще се изсипят в рецептата. Ще узрее берберис? Не се колебайте да добавяте сладки и кисели „витамини“!

Вкусни идеи

Разбира се, французите наричат ​​лимонада не-газова цитронада, но за нас тази дума звучи някак необичайно. Искате сода? Направете джинджифилова лимонада! Същият “натурален продукт”! Мога да призная, че обичам къщичката само заради възможността да „ям и пийте “директно от градината! Консерванти и други химикали имаме вход строго забранено!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: