Оливие в профитероли

1

Традиционна вкусна салата Оливие, свързана с нас Нова година, може да се сервира не само по обичайния начин, но и напълно неочаквано – в профитероли. Тя е ярка и ефектна! Опитайте да готвите у дома и изненадайте гостите си изобретателност към радостта на всички. Този вариант на захранване е добър направете за бюфет или младежко парти.

Да започнем!

Съставките

0/11 съставки

213

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. Сварете картофите, морковите и яйцата. Почистваме ги.
  2. Гответе оливие по обичайния начин. Натрошете яйца, зеленчуци, наденица, кисели краставички. Разрезът трябва да е много плитък, като профитеролите ще бъдат малки. Добавете зелен грах и майонеза.
  3. Сложете маслото в гореща вода, доведете до кипене и, не сваляйки от котлона, изсипете брашното и разбъркайте бързо, за да няма бучки. Охладете малко.
  4. Добавете сурово яйце в тестото и разбийте бързо, така че белтъкът да не стане извит. Трябва да въведете 3 сурови яйца в тестото. Тестото трябва Ще се получи хомогенна и блестяща, плътна като крем.
  5. Разпределяме тестото върху лист за печене с лъжица, напоена с вода, в оформени топки с малко къдряне. Ние се уверяваме, че те не се слепват помежду си. Оливие в профитероли
  6. Печете във фурната за 15 минути на 180 градуса, след това 10 минути на 160 градуса. Охладете. Оливие в профитероли
  7. Нарежете внимателно еклери те, за да образувате капак, и пълним ги със салата. Оливие в профитероли
Ключови думи:
  • наденица
  • Оливие
  • профитроли

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: