Печена розова сьомга в хартия за печене

5

Зашеметяващо вкусна и ароматна розова сьомга ще се окаже, ако е нейната гответе у дома във фурната с лимон в хартия за печене. риба изтънява в собствения си сок и се оказва много сочен и нежен.

Да започнем!

Съставките

0/5 съставки

5 из 5 1 140,6

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. Ако използваме цяла риба за готвене, тогава изчистваме висцера, измиване, нарязано на едри кости наполовина, премахнете голямата кост и използвайте пинсети, за да премахнете малките. Нарежете готовото филе на парчета.

  2. Изрежете кръгчета от хартия за печене (трябва да са 2 пъти по-големи парчета риба), нарязваме лимона на кръгчета. От едната страна на кръговете поставете розова сьомга от хартия, поръсете със сол, смлян черен пипер, поръсете с олио и покрийте с резени лимон.

  3. Затворете втората половина от хартията с резени лимон и около краищата плътно се срива. Поставете рибата на хартия върху лист за печене и поставете до фурната на 200 градуса за 15-20 минути (в зависимост от дебелината парчета).

  4. Изваждаме ароматната сочна розова сьомга с лимон, прехвърляме в чинии и сервирайте на масата в хартия.

Ключови думи:
  • на хартия
  • Във фурната
  • розова сьомга
  • печен
  • риба

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: