Печена тиква с агнешко

6

Тази рецепта съчетава леко сладко тиква с пикантно и пикантно агнешко месо и ароматни подправки ще добавят Имам незабравим вкус. Гответе вкусно агнешко в тиква у дома никак не е трудно.

Да започнем!

Съставките

0/11 съставки

113,8

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. За да приготвите това ястие, се препоръчва да използвате разнообразие тикви – жълъди. Нежно накълцайте горната част на тиквата. Премахване от зеленчуци всички вътрешности и го изплакнете. След това разтопете малко количество масло и намажете тиквата вътре.

  2. Покрийте тиквата с „капак“ и я поставете във фурната за 30-40 минути, температурата трябва да бъде 200 градуса.

  3. Докато зеленчука се пече, пристъпваме към готвене на месото. овнешко месо трябва да почистите вените, изплакнете и нарежете със среден куб. Лукът нарязан на половин пръстени.

  4. Запържете лука в добре загрят тиган, след това добавете месо и запържете тези две съставки за 10 минути.

  5. Домати, които да убиете в картофено пюре, сложете ги в тиган, от който се нуждаете покрийте с капак. По-силни храни на слаб огън за половин час.

  6. След отделеното време добавете всички необходими подправки и нарязани зелени. Поставете още няколко минути.

  7. Сега трябва да натъпчете тиквата, не подправяйте силно месо. Сложете зеленчука в малка форма и го изпратете във фурната за 20 минути. В този случай не забравяйте леко да намалите температурата загряване до 180 градуса. Сервирайте това ястие точно в тиквата, и е възможно и на части.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: