Pink Jelly Push Pops

Като правило, намерете десертна опция за бюфет, който би бил красив Изглеждаше, не се замърсяваше и не изискваше допълнителни устройства доста сложно. И тогава тласъците се появяват на помощ. Какво е това? такъв звяр? Това е вид форми за спринцовки, подобни на Малки чаши. Използват се предимно за различни мини торти, но за желе, те също са страхотни. Благодарение на прозрачното цялата елегантност на десерта е видима за пластмасата, не се изискват лъжици и вилици – желе може да се изтръгне директно в устата, а необичайното представяне е ясно ще привлечете гостите на трапезата с този деликатес. Споделете с приятели: Снимка на Push Pops с Pink Jelly Време: 10 минути плюс време втвърдяване Трудност: лесно Количество: 12 снимки в рецепти обемни контейнери се използват в обем: 1 чаша (супена лъжица) – 240 мл 3/4 чаши (ст.) – 180 мл. 1/2 чаша (с. Л.) – 120 мл. 1/3 чаша (Чл). – 80 мл. 1/4 чаша (ст.) – 60 мл. 1 супена лъжица (супена лъжица) – 15 мл. 1 чаена лъжичка (ч.л.) – 5 мл.

Състав на рецептата:

 • 6 филийки (с дебелина 6 мм.) От ванилова бисквитена торта или още една дебела бисквита
 • 1,5 с.л. ябълков сок от малини
 • 4 сашета (7 g всяко); желатин без мирис (приблизително 3,5 с.л.) л.)
 • 1/4 чл. ултра фина захар
 • 2,5 с.л. охладено розово вино
 • 3/4 чл. пресни малини
 • Специално оборудване: 12 тласкащи опори за десерти с дължина 18 см.

Рецепти с подобни съставки: ябълков сок, розово вино, тарталет, малини, желатин

Приготвяне на рецепта:

 1. Изсипете сок в средно голяма тенджера и изсипете желатин върху него. Оставете за 2-3 минути, за да насити желатина.
 2. Добавете ултра фина захар и оставете да къкри, докато желатинът и захарта се разтворят, приблизително 1 min.
 3. Изсипете желатиновата смес в квадрат 20 см. Съд за печене и смесете в същото розово вино. Оставете в хладилника за 30-45 мин., като се разбърква на всеки 10 минути, до момента, в който желето започва да се сгъстява (трябва да е гъста, но все пак течна и течност).
 4. С помощта на push-pop тенекии изрежете 12 филийки бисквити кръгове. Натиснете 1 кръг до дъното на всеки от формулярите. Отнемете форми във фризера, докато желето достигне желаното консистенция.
 5. Напълнете всяка форма с половин желатинова смес, след това изстискайте в него 1-2 малини. Попълнете останалата част от формата желе, потупвайки по него, за да се отървете от мехурчетата въздух.
 6. Охлаждайте ги в продължение на поне 3 часа до желе напълно замръзват и стават много гъсти. Сервирайте на маса!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: