Шарлотска диета

Ябълков пай на Шарлот Херкулес Ябълков пай с херкулес шарлота

За тези, които наблюдават кръста си, е полезна рецепта за диета Шарлот на Херкулес. Една красива легенда разказва това веднъж един готвач на сладкиши, приготвен за сладко момиче Оригинален ябълков пай на Шарлот. Опция за опит “романтична торта” с херкулес. Тя е не по-малко вкусна историята.

Шарлотска диета на Херкулес

Да направя Шарлот от Херкулес ще трябва:

  • сладки и кисели ябълки 2 бр
  • херкулес 200 gr
  • брашно 100 gr
  • яйчен белтък 4 бр
  • източване на масло 15 gr
  • гранулирана захар 150 gr
  • лимонов сок 1 чаена лъжичка
  • захар за глазура и тъмен шоколад за украса

Направете си вкусна шарлотка за диета Херкулес възможно е така:

За шарлота винаги е по-добре да вземете гъсти ябълки, перфектно Степен баба Смит (зелена, сладка и кисела) или Антоновка.

Препоръчвам винаги да обелите ябълки от кожата и семената, така че мекото беше меко. Нарежете готовите ябълки на малки филийки.

Нанесете тънък прозрачен слой с четка за сладкиши. маслото дъното на тавичката за печене. Особено внимателно смажете ставите на дъното на формата и стените.

Поръсете леко страните на формата с брашно или панировка галета, а дъното с тънък слой гранулирана захар. В подготвено Оформете ябълките красиво.

Друга красива история: тортата е кръстена на името Шарлот, съпруга на английския крал в края на 18 век, която се разраства известни ябълкови овощни градини.

Ябълките трябва да покрият цялото дъно на формата. За да не потъмняват ябълките, Можете да ги поръсите с лимонов сок.

Приготвяне на тесто за шарлот:

Тъй като шарлотата е диетична, основната точка ще бъде че този тест съдържа само протеини. за вземете охладени яйца, за да направите протеините по-бързи и по-добри камшик.

Добавете чаена лъжичка към протеина. лъжица захар и разбийте с миксер до много гъста пяна.

В разбитите белтъци добавете овесената каша и брашното, омесете тестото и легнете точно върху ябълките.

Поставете диетичната торта във фурната, предварително загрята на 180 градуса за 20 минути.

Когато шарлотата е готова, не забравяйте да украсите това божествено вкусна торта, поръсена с пудра захар и щипка горчиво настърган шоколад.

Тази торта е не само вкусна, но и здравословна! Не съдържа храни, забранени за диета

Вкусни идеи:

Шарлът може да се приготви не само с ябълки, но и с червени боровинки, пай с круши къпини, малини или по австрийски начин – пай с гарнитура от сливи. Сервиране на пай Шарлот с топка сладолед, ще усетите простотата и величието на вкуса.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: