Сумакова лимонада

Лимонада с подправки със студен бриз подправена лимонада Прохладен ветрец

Необичайната вкусна подправка е готова да се превърне в компонент не само туршии, но и освежаваща лятна напитка. Подправена лимонада Суми, джинджифил и мащерка ободрява и дава много полезност! Нищо чудно в tsomVostok и в Азия подправката замества един лимон. Рубинен цвят напитка, приятен кисел вкус прави рецептата доста необичайно.

Сумска лимонада “Прохладен бриз”

Sumah е изненадващо универсална подправка, направена от ценни плодове на храст. Където просто не използвайте “киселинност” подправки. Месо, риба, различни маринати и сосове. но най-много основното, за което се оценява Sumy, е съдържанието на полезни киселини, антиоксиданти и специални вещества, които помагат храносмилането!

За да направим домашна лимонада Cool Breeze, ние ще трябва:

  • Вода – 2л.
  • Джинджифил – 3-4 тънки плочи от корена.
  • Мащерка или мента – 1 клон или няколко листа.
  • Захар – 3-4 с.л. (най-вече на вкус)
  • Суми – 1 ч.л. (но можете да добавите още подправка)

Ако харесвате по-кисел вкус, можете да добавите лимон.

Има някои тънкости в прилагането на суми подправки. рубин цветът на подправката зависи от антоцианиновите пигменти. Ако в добавянето към напитка или подправка за марината не дава интензивно оцветяване, което означава, че условията за съхранение бяха донякъде нарушени. Не си заслужава разстроен, ако лимонадата е розова. Вкусно добър е той това няма да загуби.

  • Ако купувате суми, дръжте подправката плътно затворена на тъмно, в стъклен или керамичен буркан.

Можете да направите домашна лимонада с подправка сума така:

Поставете саксия с вода и джинджифил на огъня. Оставете го да заври малко. След това добавете мащерка, смрадлика. В двойка минути на “тихо кипене” започват да определят вкуса. Кисел вкус няма да се появи веднага. Следователно, добавете захар в самия край готвене.

Рецептата за сумад лимонада с подправки е много разнообразна и зависи от това вкусови предпочитания. Комбинация от такива необичайни съставки придайте на напитката нежен естествен аромат и приятно освежаващо вкусът. След като бъде приготвен за първи път, той ще развие свой собствен “вкусен” метод.

Охладете напитката и не забравяйте да прецедите. Сервирайте лимонада само в прозрачни очила. Тогава ще изглежда повече ефективно.

Вкусни идеи

Жегата ни кара да пием много безалкохолни напитки. Номного по-полезно е не просто да утолите жаждата си, но и да дадете повече витамини! В крайна сметка повишеното изпотяване принуждава тялото част с много витамини. Следователно, по-често го правят самите здравословни напитки. Например рецептата „Страна лимонада “вече намери много фенове.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: