Загрява се в бавна готварска печка

режими на отопление с много фурни мултикукър режими

Купихме мултикукър на Редмонд, докато просто свикваме с него функции. Страхувам се, че режимът на отопление в мултикукера ще изсуши ястието. не ми трябва златна кора. пържени Не мога да ям по здравословни причини. Какво препоръчваш?

Елена, Перм. Въпросът се задава чрез формата “Свържете се с нас”.

Режим на отопление с много фурни

Производителите предупреждават, че тази функция може да се пресуши храна. За “кора” и ронливост е добре. Има няколко възможностите могат да бъдат.

  1. Експеримент. Добавете малко повече течност или зеленчуци, този секретиращ сок.
  2. Не загрявайте в този режим. Опитайте с нещо друго. За супи шурпа не е страшно.
  3. Можете да си купите таймер за сън. Не съм го опитвал сам, но на форумите за много готвене говорят за това.

Не се опитвайте да се придържате към точната книга с рецепти. КНапример, искате да готвите месо. Направете вкусно веднага бензиностанция. Използвайте джинджифил, домати, балсамов оцет. тук масата на ползите от режима на отопление в мултикукър няма да се развали. Течността ще съдържа всички витамини и на изхода получавате вкусно и не изсушено ястие.

По принцип режимът на отопление не е възможен да програмирам. Следователно, той просто е изключен. За това и купи си таймер. Не мисля, че това решение е правилно. Ако някой Ако просто ще купите бавна печка, по-добре е веднага да изберете уред с функция за изключване на автоматичното отопление. Тук трябва да внимавате с придобиването. Посъветвайте се с мениджъра подробно. И нека всичко показва как работи. Някои модели са доста прости. дръжте „менюто“ натиснато (бутон) по-дълго. Индикатор за отопление трябва да излезе.

Устройството и режимите на мултикукър са интересни за всички домакини. Нене се колебайте да пишете въпросите си в рецензиите или под формата на „Контакти“, ще отговорим със сигурност.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: