Дантелени палачинки

Палачинка дантела

Как да готвя палачинки с дантела – въпрос, който порази мнозина hazyayushek. Вашите палачинки ще излязат лесно и вкусно, ако следвате съветите, които са написани по-долу.

Палачинки с дантела

Така че, пригответе тестото за дантелени палачинки така:

  • Разбийте две яйца с три супени лъжици пясък и щипка ванилин. Изсипете стек с водка, сол и добавете кефир или серум.

Не се смущавайте, алкохолът няма да повлияе на деликатното ви тяло! Всичко се разбърква добре и се изсипва в пресятото брашно, добавя се чаена лъжичка гасена сода и три супени лъжици растително масло. Смесете всичко отново, докато стане гладко.

Това е всичко, тестото за дантелени палачинки е готово! Ние печем палачинки добре загрята тиган до розов цвят.

И сега съвет:

нека покажем малко въображение и да направим красива дантела. за от това се нуждаем от пластмасов съд с горчица или всеки друг с капак. Вземете например буркан с кетчуп, направете 2-3 мм дупка в капака. Изсипете тестото в буркан и започнете да създавате!

Ние просто изстискваме нагрятия тиган през отвора дантелени модели: могат да бъдат сърца, триъгълници, ромби. Вътре във всяка фигура произволно правим модел, свързвайки се с верига.

Бързо флип. Вижте какво чудо оказва се!

Надявам се да опитате такъв прост и вкусен начин. готвене на дантелени палачинки и споделете с приятелките си, като кликнете върху социални бутони!

Приятен апетит!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: