Египетски фитър: видео рецепта

0

При по-внимателна проверка може да изглежда, че е нормално бутер тесто с крем. Но това не е така. Fytir – просто божествен вкус, чийто вкус и аромат не могат да бъдат изразени с думи – Деликатен, топящ се в устата, а кремът е просто дефиле, съветвам всички не забравяйте да го приготвите у дома и да го опитате!

Да започнем!

Съставките

0/6 съставки

458

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

 1. Смесете захар, нишесте, яйце, ванилова захар и 0,5 чаши мляко.
 2. Разбъркайте до гладко, така че всичко да се смеси, останало Загрейте 1,5 чаши мляко, но не кипвайте, изсипете яйчена захар смесете в горещо мляко и разбъркайте всичко с размах, така че да няма бучки. Гответе няколко минути, докато се сгъсти.
 3. Разточете всеки охлюв от тесто в кръг с диаметър приблизително 32сантиметра.
 4. Първият кръг може да е малко по-малък от втория, който ще бъде каране на пай. Преминаваме към формата, тя може да бъде 24-28 см. I взехме подвижен 26. Ние правим високи страни.
 5. Разпределяме крема във форма, той трябва да се охлади и да стане гъст!
 6. Разстелете втория слой тесто отгоре и подредете под първото, сякаш се крие! Намазваме отгоре с жълтък (не съм смазвала, след изпичане намажете дренажа. масло) и направете няколко пункции с вилица, така че да излезе въздух!
 7. Печете 30 минути на 200 градуса.
 8. Тортата трябва да бъде напълно охладена и едва след това да се нарязва!
Ключови думи:
 • пай
 • сладка торта
 • сладост
 • Fytyr

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: