Електрическа пържола за грил с ребра

46

Вкусната пържола Rib Eye на електрическа скара е един от любимите ми ястия. За да приготвите това ястие у дома, се нуждаете от известно умение. и опит, важно е да изберете правилното месо и да следите времето. Ако искате наистина да угоди на вашата сродна душа или да изненадаме гостите е това, от което се нуждаем! Най-трудното нещо в ястието е правилно готвене. Зависи от много фактори: тиган (чугунът е по-добър), печката, температурата и времето за пържене. Освен това 80% Успехът на ястието зависи от самото месо и как се нарязва. за пържоли извеждат специална порода крави, аз лично избирам Черен Ангъс, които конкретно угояват. Подходящ само за пържоли. определено месо, в което най-малко е участвало движение. В този случай самото месо трябва да бъде отложено за 15-20 дни, преди това отколкото може да се направи. Всичко това, за съжаление, прави добро пържола месо е много скъпо. Но си заслужава, повярвайте ми!

Да започнем!

Съставките

0/6 съставки

dmitry 234.89

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

  1. Извадете месото, не го загрявайте. Оставете да легнете и да посегнете стайна температура.
  2. Намажете месото със зехтин. Добавете сол, черен пипер и розмарин. Подправки за лири от всички страни на пържолата. Може с розмарин добавете мащерка и босилек.
  3. Загрейте тигана на силен огън. По-добре да се използва чугунена скара.
  4. Добавете зехтина, маслото и чесъна в тигана. Маслото се нуждае от много.
  5. Запържете месото, като изсипете олио отгоре, като използвате трапезарията лъжици: За редки (с кръв): запържете месо 5 минути, 2,5 минути от всяка страна парче. За средна (розова плът): запържете месо 10 минути, два пъти по 2,5 минути всяка от всяка страна, наливайки много масло. За добре направено (добре направена пържола без кръв): запържете месо 12 минути, 2 пъти по 3 минути от всяка страна.
  6. Докато пържите, сложете чесъна върху месото, за да дадете своето пикантност на стек.
  7. След като запържите месото, той трябва да си почине (охлажда се) 10-15 минути на стайна температура. На дъската или на чиния. Ако в същото време покриете месото с капак, тогава е по-добре изпечена вътре, ще има по-малко кръв и месо ще има по-мек.
  8. Сега всичко е готово. Нарежете на малки парченца и почерпете Гост!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: