Картофена яхния със заек: видео рецепта

1

Когато чуя за заека, един се появява в паметта ми хумористичен номер, същността на който беше да се премахне доклад за заешка ферма и имаше такива думи: „Зайци не са само ценна козина, но и 2, 3, 4 кг. диетично месо … .. ” Някой помни ли това нелепо число, показано в програмата “Пълна къща”! ??? Наистина заешкото месо е диетично и за мен много много вкусно. Картофите с това месо са чума. но не се притеснявайте, ако нямате заек, тогава такива картофи могат гответе с агнешко месо върху костите или пиле (пилешки бутчета).

Да започнем!

Съставките

0/13 съставки

125

Страхотна работа

Приятен апетит, надявам се да се забавлявате с нас!

стъпки

Предприети стъпки: 0/0

 1. Вземете тенджера и налейте слънчогледово масло и добавете парче крем.
 2. Когато слънчогледът се загрява и се слага кремообразната стопилка саксия със заешки филийки. Задушете го на среден огън, докато златист цвят, около 10-15 минути.
 3. След като заекът стане розово, пуснете нарязаните джулиен лук и го сотирайте за 5 минути.
 4. Нарежете морковите на кръгчета или настържете на едро ренде и пуснете в тигана да се запържи и запържете още 5 минути.
 5. Добавете сол, подправки, доматено пюре, захар (за за да се балансира киселият вкус на доматеното пюре), всичко е добре Разбъркайте.
 6. Нарежете картофите на големи кубчета (средни картофи) разделете на 6 части), изпратете до саксията на заека и Зеленчуци.
 7. Разбъркайте добре всички съставки в тенджера и изсипете вряща вода, докато покрие всички картофи. място листа от магданоз, покрийте тигана с капак и задушете картофите с заек за 60 минути. Важно, докато картофите със заек НЕ ТРЯБВА да се задушава.
 8. В края на времето за закаляване добавете на ситно в тигана нарязан чесън, разбъркайте и задръжте на огъня още 5 минути картофена яхния със заек, готова за сервиране. При сервиране би било хубаво да добавите нарязани билки в чиния под формата на магданоз или зелен лук. Приятен апетит.
Ключови думи:
 • картофи в тиган
 • картофи с месо
 • обяд
 • основно ястие
 • заешка яхния
 • задушени картофи
 • задушен заек
 • вечеря

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: