Паста. Рецепта за кайсии

Кайсиев зефир Кайсиев зефир

Лакомство, познато на мнозина от детството, са домашните бонбони от баби. “Пазаруването на изкушения не дава толкова вкусна почерпка, което дава бонбони. Рецептата за кайсии е вкусна, но без излишъци. Но рецептата за кайсии и бадеми е кулинарен шик!

Паста. Рецепта за бадеми с кайсии

Кулинарните историци наричат ​​сладък руски плод консервирана храна. През Средновековието от ябълки се правеше пастил. на технологиите придава голямо значение. Първо пюре, после през гъсти парцали изрази сока. После влязоха в ябълковата маса катерици и победи бъдещия десерт, така че масата да се увеличи два пъти! Най- резултат на това цялата тази вкусност беше поставена върху листа за печене и суши се най-малко два дни в руска фурна, след това печеше се хляб. Тази рецепта за кайсиеви пастили с бадеми, модерно. Произходът му трябва да се търси в турската кухня. Но ние не сме Ще търсим първични източници, просто ще готвим.

За да направите кайсиеви и бадемови ружа, вие ще трябва:

  • Кайсии (за предпочитане много узрели, сладки) – около 2 кг.
  • Захар (ако плодовете са кисели, увеличете количеството) – 800гр.
  • Бадеми – около 200гр.
  • Растително масло (само без ясна миризма) – смажете листа за печене
  • Канелата е малко за аромат.

Една “добра” любовница няма да загуби нито един плод. И пастир рецепта от кайсии или други плодове, само за кога узрелите плодове няма къде да отидат. Деликатесът се поддържа отлично, “оцелява” до зимата, ако не се яде.

За бъдеща употреба можете да направите кайсиеви пастили с бадеми така: Кайсиеви рецепти за пастили

Обелете плодовете, изплакнете внимателно. Направете картофено пюре. Дали е блендер, месомелачка, не е толкова важно. Маса трябва да бъде просто хомогенна.

Смелете ядките както искате най-добре. Много вкусно, ако бадемите в пастила няма да бъдат на прах, а с малки петна ядки.

След това сложете ароматното пюре да изчезне. А именно, мързете a не се вари. Е, ако ястията служат като тиган с дебели стени. Щом картофеното пюре се загрее добре, добавете захар, като разбърквате от време на време, бадеми и щипка канела.

Оставете бъдещата пастилка да “надуе” и заври, без да забравяте разбъркайте масата. Проверете, уверете се, че процесът на изпаряване влагата отиде, докато цялата кайсиево-бадемова маса наполовина.

Разпределете внимателно дебелата гореща ружа върху намазаното с масло сладкарска (пергаментова) хартия. Фокусирайте се върху дебелината на слоя в 1см или максимум 1,5.

Изсушете лакомството във фурната или фурната. При t при 50 ° процесът върви както трябва. Разбира се, това отнема много време. Всушилни фурни правят пастилата по-удобна. Но вкусът е във фурната оказва се самата, „баба“.

Вкусни идеи

Отделете време, за да напуснете нашия „вкусен сайт“. От кайсии ние предлагат да се готви сладко веднага в “три рецепти “! Тук ще намерите метод за приготвяне на пълнежа плодови торти и без захар.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: