Ресторант “Тройка”. Торти по поръчка

Ресторант

Ресторант “Тройка” предлага торти с доставка индивидуална поръчка. Във фирмата можете да поръчате оригинала сватбена, корпоративна, детска торта! Украсете необичайно лекува рожден ден, годишнина, презентация или друго тържество! Сладкарницата работи от 1978 г. и използва в производството само натурален крем от ферми на Ленинград област.

Тортите, направени по поръчка в известния ресторант “Тройка”, са вкусни и евтин. В допълнение, тройката произвежда сладки произведения уникални рецепти гарантират приятно изживяване комбинация от стойност и качество. На достъпна цена можете вземете красива и вкусна почерпка, която ще украси всеки фестивалът ще бъде незабравим десерт.

Спешна поръчка за торта

Сладкарската компания работи с спешни поръчки на торти. Такива поръчки имат ограничения за теглото и предполагат допълнително заплащане за спешност като процент от разходите ред. Стандартно време за производство на сладкарски изделия е един до два дни.

Който поне веднъж опитал сладкиши, направени на ръка сладкарите никога няма да могат да забравят това невероятно сладко вкус на удоволствие, което ще се върнете към своето мечти и реалност.

Поръчайте торти у дома

Времето за производство на тортата зависи от сложността на задачата, спешността Ред и дата на празничното събитие.

Бебешки торти

Сладкарската компания се занимава с печенето на детски торти на ред. Квалифицираните готвачи умеят да пекат торта по поръчка за вашето дете и са готови да приложат всичките си умения и способността да се наслаждавате на детето си и на вас продукти от нашето производство. Цената на тортата може да варира в в зависимост от вида и количеството бижута.

Тортите за деца най-често се поръчват за най-различни празници. – беше обичайно да се правят подаръци под формата на празнични торти за дни рождени дни, за една година, рожден ден, кръщене, имен ден и други значими дати. И така, каква е фундаменталната разлика между детските торти от торти, изпечени по поръчка за възрастни?

Ваканционна Тора

Получили покана за фестивала, вие започнахте да страдате от въпроса: „Какъв подарък да подарите?“.

Представете уникално, елегантно, изключително или бляскаво торта за рожден ден с хумористични надписи или тайни думи, което ви липсва смелост да кажете на глас. И какво ще се радвате, когато видите възхитените очи на виновника празнично събитие, което гледа подарък? Можеш да действа като дизайнер на този подарък и да вложи в него част собствена душа!

Торти за доставка до дома – чудесна възможност за подарък удоволствие на вашите близки. Изберете някоя от любимите си торти в нашия каталог и изпратете чувствата си към скъпите си хора.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: