Ролка с кондензирано мляко

„Кондензирано Руло с кондензирано мляко

Тази рецепта ще ви помогне перфектно, ако случайно гостите влязоха, а вие дори нямате нищо за чай. Докато те са доволни смачкайте се в коридора и измийте ръцете си, изтичайте до хладилника. Е по-добре освен за такива “нашествия” буркан с конденз мляко.

съставки:

  • Кондензирано мляко – 1 консерва
  • Яйце – 1 бр.
  • Брашно – 1 чаша
  • Конфитюр или конфитюр
  • Сода, оцет или лимонов сок (бакпулвер)

Готварско руло

Консервираната храна се отваря, съдържанието се излива в кухината тенджера, добавя се 1 яйце, всичко това се разбърква и се ляга щипка сода, която е гасена с оцет или лимонов сок. Вместо сода можете да използвате всеки бакпулвер. В същата маса брашно се изпраща.

Тестото се бърка бързо. Трябва да излезе последователност, като заквасена сметана или майонеза.

Изважда се лист за печене, тестото се изсипва върху него, предварително смазвайки повърхността на тигана с масло, всичко се изравнява лъжици и се почиства във фурната. Всички тези стъпки може да предприемат максимум 10 минути

„Кондензирано

След 15 минути слоят става жълтокафяв сянка, което е доказателство, че вече може издърпайте. Тогава трябва да действате много бързо. от дълъг остър нож, слоят е отделен от повърхността на тигана, се взема бурканче от всякакво сладко или сладко, обилно намазано с това получената бисквита, а също така бързо започва да се навива във формата руло. Заслужава да се отбележи, че всичко това се прави, докато бисквитата все още не е изстинал, дори ако има риск от изгаряне на пръстите. За да направите това, можете носете кухненски ръкавици. Във всеки случай охлаждането на бисквитата не може да чака, защото иначе няма да го направи извивам се, но просто се счупи.

Може да се направи по различен начин. Разрежете бисквитата на две половинки: една грес с конфитюр, втората поставена отгоре, поливане шоколадова глазура или поръсена с пудра захар. Но си заслужава да направя, ако времето все пак позволява.

Забележка: Всеки детски празник не е завършен без такова екстри като торта. Много е важно, че беше шоколад. Можете да поръчате торти за деца на уебсайта http://tortitutto.ru/torty-na-zakaz/detskie-torty-na-zakaz-tortov-moskva-dlya-detej/ Сладкарски торти Tutto.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: