Сладко от сладко

„Сладко Сладко от касис с малини

Летните плодове са чисти изкушения! Какви лакомства не правят приготвена от домакинята. Особена гордост е винаги асортирано сладко. Рецепта с касис и малина, която наистина ще ви хареса. вкус изключителен и ползите са огромни. Това е същата сума витамини!

Асортирани консерви. Рецепта с касис и малина

За да направите приятели плодове в един буркан не винаги се получава. без определени правила не са достатъчни. Нека рецептата от черно френско грозде и малини ще ви накарат да отделите време и търпение малко повече от парче от един вид Бери. Но резултатът заслужава си Доказан метод, ще ви хареса.

За да направите сладко от касис и малини, които ще ви трябват

  • Касис (ароматно сладко от асорти) нехибридни плодове) – 0,5кг.
  • Малини – около 2 кг.
  • Захар – около 2,5 кг.

Такива пропорции на разнообразни плодове не са “критични” Нищо страшно, ако малините ще са по-малко или обратното.

Пригответе сладко от малина и касис възможно е така: Сладко от сладко

Малиновите плодове просто се подреждат, за да не се крият някакъв паяк, листото не се изгуби, паяжината не залепна. Напълнете плодовете със захар (малко повече от 1 кг) и оставете за 8 часа свържете със сок.

Сварете съдържанието за кратко време – 5 минути след като е сладко масата ще заври. Оставете бъдещото сладко от сладко да изстине. Повторете това пак същата операция.

Сортирайте касиса и изплакнете.

Донесете малиновия деликатес до горещо състояние и заспивайте има горски плодове от касис. Този сладък дует трябва да ври и гответе поне 10 минути.

Съвет: определете готовността на сиропа по прост начин – капете на студена чиния. Ако веднага се втвърди, не се разпространява, тогава асортирано сладко е готово.

Банките трябва да бъдат стерилизирани. След усукване съхранявайте асортирано сладко на хладно място.

Вкусни идеи

Ако харесвате такива оригинални комбинации от горски плодове, гответе асортирано с повече въображение. Чрез опитни сладки експерименти, опитни домакини разкриха най-вкусните съюзи:

  • Череши + ягоди + малини + червена касис
  • Касис (черен, червен) + резенчета ябълка + цариградско грозде + портокалова жар
  • Ябълки + къпина
  • Chokeberry + ябълки + сок от касис

Тиквено сладко с ябълки сладко от сливи с джинджифил и стафиди. Имаме тези рецепти уебсайт. Когато сезонът на определени плодове, плодове, зеленчуци, погледнете по-често в раздела “Начало заготовки. ”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: