Тиквено сладко с ябълки

„Здравословно Здравословно сладко от тикви с ябълки

Възможно ли е да се запасите с витамини за в бъдеще? Разбира се! Ако е полезно тиквено сладко с ябълки. Тайната на вкуса, изключителни ползи се крие в оригиналната комбинация от съставки. Сладките се наслаждават на всякакъв вид. Но наистина искате нещо свежо интересно.

Здравословно сладко от тиква и ябълки

За готвене ще ви трябва:

  • Тиквена каша 1,5 кг
  • Ябълки 1,5 кг
  • Лимон голям 2 бр. (За предпочитане с дебела кора)
  • Захар 2 кг
  • Вода 3 чаши

Можете да направите сладко от ябълки и тиква така:

Измитият лимон се налива вряща вода за 10 минути, така че да го стана по-сочна и кожата не беше горчива. Изстискайте сока и нарежете кожата на малки парченца.

Обелете ябълките. Залейте корите с три чаши вода и гответе нататък бавен огън.

Настържете обелени ябълки на едро ренде, сгънете ги емайл тиган и изсипете лимонов сок. внимателно смесете на ръка.

Настържете каша от тиква на едро ренде и заедно с лимонова кора сложете в тиган с настъргани ябълки.

Изсипете захар и налейте отвара от ябълкови кори. цирей конфитюр на слаб огън, като непрекъснато се уверявате, че плодовете не го правят недостатъчно. Парчета тиква и ябълки трябва да са прозрачни.

Охладете сладкото и поставете в стерилизирани сухи буркани. Затворете с пластмасови капаци и съхранявайте на хладно място. място: изба или хладилник.

Ходиш ли на празник, където не можеш да се откажеш от алкохол Възможно ли е? Изпийте чаша тиквен сок. Ще спаси черния ви дроб и жлъчен мехур от стресове, които определено ще уредите за тях прием на алкохол във връзка с мазни храни.

Предимствата на тиквата и ябълката:

Тиквената каша съдържа много здравословен витамин Г.

Тиквеният сок е най-силният окислител. Ще предпази тялото не само от процеса на стареене, но също така спомагат за отслабен имунитет. Важно е да се пие сок от тиква най-добре. Останалите Можете да използвате пулпата като маска за лице.

Препоръчва се да се пие прясно изцеден сок при диабет дълъг курс. (Консултирайте се с вашия лекар).

Ябълковият сок стимулира метаболизма въпрос

Зелените ябълки съдържат желязо. Този микроелемент е много важен за кръвта.

В семената на младите ябълки има много йод: 4-6 зърна покриват дневните изисквания. Яжте 2 големи плода на ден или 3-4 по-малки.

Печените ябълки подобряват производителността стомаха.

Вкусни идеи:

Богата тиква реколта? На нашия сайт ще намерите рецепта постна тиква супа, тайни за готвене маринована тиква, както и вкусна тиква готвене.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: