Торти с бисквити Twinky

Легендарни американски торти Twinky Популярни в много страни, сега можете да си готвите у дома. Този десертът завладя света с нежния си вкус и еластична текстура златна гъба торта с пълнеж от крем. C поред тази рецепта Туинките са дори по-проветриви и неотлъчни от устата магазин и най-важното е, че те не съдържат изкуствени добавки. за леката протеинова глазура е най-подходяща за пълнеж от бар. За да направите домашните торти на Twinkis напълно външни оригинални, те трябва да бъдат изпечени в правоъгълни кутии. Ако ф нямате такива форми, те могат лесно да се сгънат от фолио, като го увиете около продълговат стандартен буркан с подправки. друзьями: Фото гъба торти Най- ремя: 1 час. 15 минути Врецептите използват измерени съдове с обем: 1 чаша (с. л. ) – 240 мл. 3/4 чаша (ст.) – 180 мл. 1/2 чаша (с. Л.) – 120 мл. 1/3 чаши (ст.) – 80 мл. 1/4 чаша (ст.) – 60 мл. 1 супена лъжица (с. л.) – 15 мл. 1 чаена лъжичка (ч.л.) – 5 мл.

Състав на рецептата:

 • 0,5 с.л. сладкарско брашно за печене на бисквити, или мярка 0,5 с.л. първокласно брашно, отстранете 1 с.л. л. и го заменете с 1 с.л. л. сито нишесте
 • 1/4 чл. първокласно пшенично брашно
 • 1 ч.л. бакпулвер
 • 1/4 ч.л. сол
 • 2 с.л. л. мляко, за предпочитане пълнозърнесто
 • 4 супени лъжици. л. (60 гр.) Масло
 • 0,5 ч.л. екстракт от ванилия
 • 5 големи яйца на стайна температура
 • 3/4 чл. гранулирана захар
 • 1/4 ч.л. сметана на зъбен камък
 • Пълнеж “Седемминутна глазура”

Рецепти с подобни съставки: първокласно брашно, вино костилка, яйца, мляко, екстракт от ванилия, нишесте

Приготвяне на рецепта:

 1. Загрейте фурната до 175 ° C и поставете решетката на средно ниско ниво.
 2. За да направите формуляри за еднократна употреба за близнаци, използвайте алуминиево фолио, за предпочитане особено здраво, с дължина 35 см трябва да е малко по-дълга от ширината му. навийте фолиото по дължината на половина, след това отново наполовина, за да направите правоъгълник с дължина 15 см. И ширина 17,5 см. Форма 12 от тях правоъгълници.
 3. Поставете 1 правоъгълник от фолио върху работната повърхност дълга страна към себе си. Поставете стандартен правоъгълен буркан за подправки в средата на фолиото е и дългата страна към себе си. Повдигнете дългите краища на фолиото нагоре под формата на буркана и го увийте. Фолиото няма да увие напълно буркана – трябва да е така.
 4. След това навийте фолиото на дъното и горната част на кутията. Натиснете здраво. Повторете с останалите заготовки от фолио, така че оказа се 12 правоъгълни форми за близнаци. Поръсете щедро форми с растително масло и ги поставете върху лист за печене или във форма за печене.
 5. В купа смесете обикновено и сладкарско брашно, бакпулвер и солта.
 6. В малка тенджера на слаб огън загрейте млякото и масло, докато маслото се разтопи. Свалете от котлона и добавете ванилията. Покрийте тигана, за да не се охлади сместа.
 7. Отделете яйцата и сложете белтъците в купата на стационарния миксер с размахване (или в голяма купа, ако използвате наръчник миксер или разбийте), а жълтъците сложете в друга купа. Разбийте катериците с висока скорост до пяна. Постепенно добавете половината захар и зъбен камък и разбийте, докато меки мокри върхове.
 8. Прехвърлете разбитите катерици в голяма купа и в купа с миксер сложете жълтъците – не можете да измиете купата (ако използвате ръчно с миксер или метла, просто разбийте жълтъците в друг голям купа). С умерена скорост разбийте жълтъците с останалите захар, докато сместа придобие плътен бледо лимонов цвят, около 5 минути. Прехвърлете бита катерици в жълтъци, но все още не разбъркайте.
 9. Поръсете белтъците с брашнената смес и след това разбъркайте всичко на слаб скорост за 10 секунди (или ако използвате ръчен миксер или разбийте, просто смесете съставките). Извадете купата от миксера и направете дупка в центъра на теста. Изсипете мляко в него с масло. Вмесете внимателно тестото с голяма силиконова шпатула, така че да не се виждат равномерно следи от брашно и жълтъци с протеини объркани. Приблизително 8 движения за смесване с шпатула.
 10. Веднага напълнете готовите форми с тесто около 1,8 вижте. Печете 13-15 минути до златисто кафяво. Торта с гъба на пипане трябва да бъде твърд и пружинен при натискане с пръст. Махай се тавичка за печене с близнаци и я поставете върху шкафа за тел изстивам.
 11. Преди да напълните тортите, извадете всеки от формулярите. СС помощта на китайска пръчка направете 3 дупки в долната част на всяка бисквити. Завъртете пръчката в дупката, за да се образува достатъчно място за пълнене. Пълнене “седемминутна глазура” прехвърлете в сладкарска торба с малка дюза с диаметър 0,5 виж. Изстискайте сметаната в дупките на тортите. При леко пълнене стиснете бисквитата, така че да усетите как се пълни, а не надви го. В противен случай ще се напука. за разлика от на истинските Twinkies, срокът на годност на тези торти не е безкраен. техен по-добре сервирайте малко топло.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: