Как да готвя Panna теракота

Панакота е много вкусен и много лесен за приготвяне десерт. от статии ще научите как да го готвите. Това не е рецепта. По-скоро е рекомендации по приготовлению. Снимка как се готви панакота Time: —

Рецептата на:

Панакота е почти перфектен десерт. Той е много вкусен! За него всичко, от което се нуждаете, е мляко, ванилин, желатин и формата, в която ще бъде стигнете до състоянието. Вместо ванилин можете да вземете други подправки, може да се добави аромат на слива или кокос. Панакота - десерт от мляко и желатинПанакота – десерт измолока и желатинаПанакота - десерт от мляко и желатин със сос от горски плодовеПанакота- десерт из молока и желатина с ягодным соусомПанна котка може да се готви в мляко или други течности. не йното може яжте както студено, така и в стая температура. Може да се приготви предварително или в деня на употреба. Отнема много малко време да го приготвите! Основен метод сливасливовая панакота Разтворете желатина в мляко, сметана или кокос мляко и оставете да престои 5 минути. За готвене вегетарианска котка панна може да използва веган желатин. Сложете сместа на слаб огън, добавете захар и разбийте размахване. Постепенно добавете ванилията, много малко количество сол, допълнително количество краве или кокосово мляко. Солта обаче може да се разпредели. и хладилник. Панна котка е добра в малки форми и в едно парче в страхотна форма. Кога ще го извадите от голям калъп, отделете страните му от краищата на формата с нож, покрийте формата с чиния. Обърнете формата, като държите чиния над нея така че при завъртане плочата да е в долната част и формата на горния етаж. Внимателно разклащайки формата, разточете изцяло съдържанието на тарелку.Какие можноизползвате формуляри? Тиганът на котката се излива във формиПана кота заливается в формочки За панна котки можете да използвате всяка форма: силиконови съдове за печене, малки купички и купички, чинийки и дори очила. Традиционно котката панна се прави от сметана и мляко. Но можете да използвате други продукти, като например заквасена сметана или кефир. Заквасената сметана прави десерта гъст, а кефирът прави много свеж и лек. Вместо млечни продукти можете използвайте кокосово мляко. топинг Панна котка може да се яде така или можете да я украсите отгоре с прясна горски плодове, шоколад, ягодов сос и други сладкиши. Панна котка може да бъде украсена с пресни плодове отгореПанна-котуможно сверху украсить свежими фруктамиПанна котка може да бъде украсена с пресни плодове отгореПанна котка може сверху украсить свежими ягодамиПанна котка може да бъде украсена с горски сос отгореПанна-коту можносверху украсить ягодным соусом Точные пропорции несе дават нарочно, защото всеки прави това ястие по различен начин. Невнимавайте да не експериментирате и разчитайте на собствения си вкус. След като сте получили една вкусна опция, можете да опитате да получите и други.Автор на статията: Семенова Наталия “Голяма кулинария”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: