Бърза и вкусна закуска

Бърза и вкусна закускаКогато дойде сутрин, всички жени си мислят: какво е толкова вкусно гответе и в същото време, че ще бъде бързо и полезно. Не всички те знаят, че е бързо и полезно да се готви с топено сирене „Весела коривка“ е оригинална закуска за деца и възрастни.

Сиренето „Весела корівка” е много вкусна закуска фактът, че има няколко вида от неговите видове, това не притеснява. сирене има в отделни бани, в които, от една страна, сирене и с още хрупкави крутони. В него също има просто отделно сирене бар, който също не отстъпва на вкуса си. Крем сирене съдържа витамини и минерали, които са необходими, както за малък организъм и за възрастен.

В тази статия искам да ви предложа няколко прости рецепти, бързи и здравословни закуски и закуски. Много лесно за рецепта за готвене на салата със сирене и рукола.

За да го подготвим, се нуждаем от:

 1. консервирани зърна – 500гр,
 2. червен лук – 1 бр.,
 3. Крема сирене – 90гр,
 4. лимон – 1 бр.
 5. рукола – 100 г,
 6. зехтин – 50мл,
 7. чесън – 2 скилидки,
 8. сол и черен пипер на вкус.

Първо ситно нарязваме лука и рукола, след това нарязваме чесъна, нарязваме сиренето на кубчета. Сега се подготвяме за зареждане, от зехтин и сок от един лимон, по желание можете добавете соев сос, само внимавайте, когато добавяте сол. Сега смесваме всичко и подправяме салатата си със сос.

Бих искал да напиша друга рецепта, която е успешна за много дълго време. Това са вкусни патладжанови рулца и преработени цирк с орех.

За да ги подготвим, се нуждаем от:

 1. плашено сирене “Приятелство” – 90гр,
 2. орехи – 30гр,
 3. майонеза – 2 с. л.,
 4. чесън – 4 скилидки,
 5. -1 патладжан
 6. магданоз,
 7. копърът е куп.

Първо трябва да нарежем патладжана на тънки филийки, обаче не ги почистваме, осоляваме и оставяме за 15 минути. по-рано варени патладжани, пържени в олио от двете страни.

Приготвяне на пълнежа: три сирена на ситно ренде, ядки и дзен капка. Към сиренето и ядките добавете майонеза, билки. всеки намажете парче патладжан с пълнеж и превърнете в руло., за да не се разгънат нашите ролки, те могат да бъдат закрепени с шишче или клечка за зъби.

Можете да научите повече рецепти на уебсайта. http://veselakorivka.ua/bg/recipes/filter-zakuski, тук ще намерите още по-вкусни закуски.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: