омлет

Омлет

Как да направим “лошо” яде омлет на Закуска? Малко вероятно е бебето да се хареса обяснения за ползите от такова ястие. Вижте какво вкусно одеяло прибирайки “оризова” мечка! Как да приготвим одеяло за бебе с омлет? Рецептата е две в едно: ориз и вкусен омлет! Съставките са най-естествените и здравословни.

Омлет за вашето бебе

За да направим изненада за омлет за бебето ще се изисква:

  • Лъжица заквасена сметана
  • 2 яйца
  • варен ориз 150 gr
  • крема сирене (Hohland, Viola) 50гр + лист за декорация
  • 2 бр маслини
  • източване на масло 50 gr
  • мляко 50 мл

Можете да направите вкусен омлет така:

Разбийте яйцата с мляко и заквасена сметана, като постепенно добавяте мляко, сол на вкус. Разтопете маслото и налейте омлета сместа. Гответе омлета от двете страни, като внимавате да не го направите преварявам.

Имайте предвид, че дивите храни са много полезни за детската храна. и кафяв ориз. Рецептите могат да бъдат прочетени на уебсайта. Оризните зърна се отварят при готвене и кожата на плюшено мече става пъстър “истински” цвят. Гответе черно или кафяво мечка. Здравословната закуска от черен див ориз ще укрепи имунитет и дайте на тялото на детето много растеж минерали, витамини.

Направете това за мечка с омлет: смилате платено сирене, смесете го с ориз и оформете тялото на плюшено мече. Със ориз от сирене слепва се и се държи добре и има страхотен вкус. Гарнирайте носа и ушите на плюшено мече с филийки сирене, очите са нарязани маслини.

Покрийте мечето с одеяло с омлет, поставете го до него. валцувана кашкавал под формата на затворена книга.

Оказва се, че всичко е просто и лесно!

Вкусни идеи: оризът може да го замести картофено пюре. Вашият омлет винаги ще се яде!

Опитайте и да готвите слонове. Вашите деца яли слонове? Или може би крокодил за закуска?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: